Lucruri absolut absurde, despre care mi-ar placea sa citesc

8 01 2013

Anul asta miroase, in continuare, a praf de pusca pe bloguri. Hai sa va fac o lista de subiecte care sa mai detensioneze lucrurile. Subiecte atat de absurde incat ar fi, probabil, genial chiar sa le vezi acoperite de cineva.

  • Test comparativ Dacia Liberta – BMW Seria 1. Anduranta, ergonomie, consum, crash-test si… capacitatea portbagajului. Evident, testul cu pisica. Comparatia vi se pare disproportionata? Nu este. Daca s-au trezit ai nostri sa spuna ca M5 bate un Ferrari, merge orice.
  • Review Sony Walkman cu caseta versus iPod Nano. Dimensiuni, greutate, stocare, si, de ce nu, calitatea castilor. Absurd? Bineinteles, dar macar arati progresul imens al ultimilor ani.
  • Concurs foto, cu un vechi Smena pe film, eventual Azo, pentru o tenta cu adevarat de epoca, versus un Nikon D-whatever. Absurd? Inegal? Film versus digital? Asta face tot farmecul!
  • Recenzie de carte, cu date despre tiraje, vanzari si tot tacamul: Fragmente de viata si de istorie traita, de tovarasul Ilici, Mein Kampf si, de ce nu, Biblia. Chiar asa, a facut cineva vreodata o adevarata recenzie a Bibliei in Romania? Si a mai calcat la mai putin de 100 metri de o biserica, sau l-a linsat popimea?
  • Turist in Romania: Sovata, Caciulata, Soveja si Baile Herculane. Cu stream video de la baile termale, intre babute. Fotografii hi res din hotelurile care au mai vazut maxim doua straturi de var din 1989 incoace.
  • Cronica de restaurant: vestigiile comunismului, in detaliu, in Select, Capsa, Doi Cocosi sau Perla. Asta e, zic eu, cea mai usoara, si despre unele s-a mai scris. Totusi, mi-ar placea sa le vad. Eventual si cu o galerie foto din vremurile de aur.

E? Cum ar fi?

Advertisements

Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: