Show Me the Mother!

24 09 2012

[Voice-over promo] Esti intr-o relatie de lunga durata, dar nu stii daca merita sa faci pasul cel mare? Vrei sa stii daca picioarele subtiri si sanii fermi vor ramane asa si peste ani? Arata perfect la 22 de ani, dar nu esti sigur daca va face gusa sau burta? Nu trebuie sa mai ai dubii! Solutia e simpla! Cunoaste-i mama! [Voice-over end]

Nu, serios! Fa pe dracu-n patru, si aici includem si cina aia cu familia ei, de care te tot feresti de cateva saptamani, si incearca sa o ai in raza vizuala atat pe ea, cat si pe mama ei. Scaneaza-le de sus pana jos. Uita-te la ea. Now back to the mom. Now back to her. Now back to the mom. Tinere, cu o abatere de +/- 5%, asa va arata si prietena ta in – dupa noroc – 15-20 de ani.

Are o talie subtire acum, dar mama ei e lata in solduri? Have no fear. Or doubt. Asa va ajunge si ea. Mama ei arata ca o molusca – ai grija, niciodata sa nu spui asta, daca tii la viata ta – cu umerii cazuti si adusa de spate, dar prietena ta are un gat sexy si niste umeri superb conturati? Da-i timp. Cativa ani. Bagajul genetic e bagaj genetic, si cu asta nu prea ai cum sa te joci. La ele, in linii mari, evolutia este simpla si clara. Mamele sunt sabloanele dupa care au fost desenate, iar abaterile vor fi destul de mici.

Iti place cum se tine mama, pentru varsta ei? Esti safe. Cu toata tehnologia si cercetarea din prezent, prietena ta va arata, probabil, un pic mai bine cand va ajunge la aceeasi varsta. Nu iti place deloc femeia care a nascut zana cu care iesi acum? Ai grija de ea, fa-i abonament la sala si du-o la alergat. Cu forta. E singura ta sansa. Vrei sa fii langa ea in toti anii astia in care se transforma, sau vrei sa ii dai si ei – dar sa recunoastem, in primul rand tie – mai multe sanse de a se pastra frumoasa? Exact, asa ma gandeam si eu.

A, asta nu implica pentru tine liber la bere si pizza. Ca s-ar putea sa isi gaseasca si ea o alta ‘figura paterna’.

Advertisements

Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: