Cele mai urate zece femei cu voci de exceptie

13 06 2012

Pentru ca talentul nu tine cont de forma fizica, este momentul sa va servesc un top 10 personal al celor mai urate zece femei inzestrate cu o voce de exceptie, care au urcat, de-a lungul timpului, de pe diverse scene de concert direct in istoria muzicii. Sunt voci vechi si noi, cu un succes mare si foarte mare, unite printr-o singura, importanta, trasatura comuna: sunt urate cu spume.

Asadar, sa incepem in ordinea inversa a numerelor de tricou:

10: Annie Lennox. Femeia-barbat bine, cu o expresivitate demna de Daniel Craig si mai masculina decat va fi vreodata Justin Bieber. Toata lumea stie cel putin refrenul de la No More I Love Yous.

9: Nneka Lucia Egbuna. Cunoscuta mai simplu drept Nneka, este o mandra purtatoare a unui unibrow si detesta pensetele si probabil orice intrument demonic care poate indeparta parul de pe corp. Se spune ca este nepoata de rang secund a lui Cousin It.

8: Shirley Manson. Vocea celor de la Garbage, pe care o veti putea vedea in cateva saptamani si pe scena de la B’estfest, s-a retras pentru o perioada din lumea muzicii, intr-un moment in care a prins un excelent contract de la Discovery, pe post de dublura de rechin ciocan.

7. Alanis Morissette. Cunoscuta si drept prima femeie care nici macar cand a aparut nud pe durata unui intreg videoclip nu a parut sexy. Rivala ei de o viata este Sarah Jessica Parker, pentru simplul fapt ca seamana mai bine cu un cal decat Alanis.

6. Polly Jean Harvey. O stiti mai bine drept PJ Harvey si chiar acum va suna in cap ‘little fish big fish swimming in the water’. Marele secret de la Hollywood este faptul ca PJ Harvey nu este decat un sequel in carne si oase al mega-succesului Dumbo.

5. Adele Laurie Blue Adkins. Un nume XXL, pentru o femeie XXL, Adele, cu senzualitatea unui sifonier. O sa imi spuneti ca nu mai arata asa si ca o admirati pentru cat a slabit. De acord. Acum are senzualitatea unui dulap cu scule.

4. Florence Welch. Chipul talentatei doamne de la Florence And The Machine are atatea colturi incat un intreg departament al Nasa nu a reusit sa le numere pe toate. Au inceput in 2009. Picasso este mandru ca natura i-a luat in sfarsit de bune tablourile.

3. Deborah Dyer. Skin de la Skunk Anansie prinde ultima treapta a podiumului nostru printr-un mare atu, ce o diferentiaza de celelalte pretendente la coroana. Este nu doar urata, ci te si baga in sperieti. Se spune ca dupa concertul de la editia trecuta a B’estfest a fost lasata sa umble libera o seara prin Ferentari. Cateva gasti de cutitari inca nu au fost gasite.

2. Aretha Franklin. Femeia asta o ia pe Adele, o pune intre doua felii de paine si cere ‘cu de toate’. Distinsa doamna rateaza la mustata coroana de regina sluta, dar se multumeste cu faptul ca este singura din acest top care a nascut o Yo mama joke. Yo mama so fat, she took dieting tips from Aretha Franklin.

1. Madonna Louise Veronica Ciccone. Castigatoarea aurului, cea mai urata femeie cu voce de exceptie, este si dovada vie – desi nu pare – a faptului ca timpul trece pentru toata lumea. Ascensiunea sa din ultimii 20 de ani ne-o aduce din postura de outsider absolut, fara nicio sansa de a intra in acest top al sluteniei, in cea de regina incoronata.  Photoshop? Machiaj? Fitness? Nu. Oroare pura.

Advertisements

Actions

Information

5 responses

12 07 2012
angel

PJ Harvey e cea mai buna cantareata si cea mai frumoasa fiinta de pe toata planeta. Nu-mi place cum ai vorbit despre ea. Sa o pupi in fund, ca nici nu te compari cu ea.

12 07 2012
angel

Precis esti vreo tarfa invidioasa pe PJ Harvey. Kiss her ass, you are a stupid whore. Orice femeie ar vrea sa arate ca ea. Daca as fi fost barbat, m-as fi indragostit de ea, iar daca as fi fost in locul lui Nick Cave as fi luat-o de sotie. Sunt o fana inraita PJ Harvey si nu suport sa mi-o faca un nimeni ca tine ca e piele si os si urata. Inseamna ca esti o grasa care nu mai inacpi pe usi. Mai razi de Adele si de ailalta care zici c-ar manca-o pe paine, cand tu esti dubla.

15 11 2012
dixjam

Interesant topul tau, si comentarii haioase ca de obicei, insa o mica corectie: Madonna are o voce de exceptie: EXCEPTIONAL DE SLABA. Sa o pui in topul asta langa Aretha Franklin este absurd. Si ai uitat-o pe cea mai sinistra dintre toate, care desi are voce buna, este ce poate fi mai rau in muzica: Celine Dion. Aia da sperietoare de ciori nene, plus grad de penibilitate maxim. Catre Angel, care vad ca a luat-o razna cu comentariile: trage o gura de aer in piept, recunoaste ca esti lesbiana (not that there is anything wrong with that) si scuteste-ne de groupie lunacy – ul tau.

20 01 2013
angel

Homosexual sau lesbiana esti tu, dixjam. N-am ce sa recunosc, daca eram recunosteam. Am descris clar ce simt. Daca eram lesbiana vorbeam in alti termeni.

20 01 2013
angel

Daca eram asa, as fi vorbit de mine in calitate de lesbiana, nu m-as fi pus in locul unui barbat, retardatule sau retardatule. Te crezi psiholog. Un psiholog e destept, nu ca tine, stricaciune ce esti.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s
%d bloggers like this: