Sa va spun eu ce inseamna situatie limita

6 02 2012

Nu vorbesc aici de cliseele in care esti cu spatele la zid, incoltit de o  haita de rottweileri furibunzi. Nu este nici ca atunci cand esti inghetat pe trecerea de pietoni si un tir incarcat cu motorina aluneca oblic spre tine. Nici cand esti in camera de tortura si ti se apropie de cele mai intime parti capatul cu flacara oxiacetilenica al autogenului.

Nu. Situatie limita este cand ai ceva extrem de important de printat extrem de repede. Iar imprimanta sta in standby. O activezi si intra in warming up. Apoi, dupa cateva minute, in spooling. Si intr-un final incepe sa iti proceseze comanda. Iar la mai putin de un minut apare mesajul ‘System shut down in 5 minutes. Unfinished tasks will be lost’. Iti sta un pic inima, faci un calcul despre cat mai ai de printat si te gandesti ca n-ai cum sa nu te incadrezi. Treaba continua. Apoi apare mesajul de ‘No paper in tray 3’. Esti pregatit, ai ochit de mult un top desfacut. Zdrang, poc, trosc, ai pus hartia unde trebuie. Si mai trec cateva secunde pana se calibreaza totul din nou. Si se reia printarea. Si totul merge bine, pana la ‘Paper jam in tray 4 and tray 5’. Si ca un ninja le deschizi, ridici capacul, rasucesti spre stanga, tragi, scoti foaia blocata, impingi, rasucesti spre dreapta, pui capacul la loc si inchizi usa. Si din nou totul se calibreaza. Si printeaza. Si ingheti in momentul in care vezi mesajul ‘System shut down in 5 seconds’. Si un inorog vomita un curcubeu exact cand scoti ultima foaie care trebuia printata, iar imprimanta intra la somn.

Asta este o situatie limita.

Advertisements

Actions

Information

2 responses

6 02 2012
mishu jamie

Si in tot timpul asta ai avut 10 sms-uri de la un coleg: “clientul e in sala de protocol si te asteapta cu prezentarea”. :))

6 02 2012
silverwolf

e, sa zicem ca vorbim de acelasi serial, dar episoade diferite 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: