Shit Just Got Real

18 01 2012

Abia acum vom vedea adevaratul impact al protestelor de la Universitate. Nema alcool in Centrul Vechi pana pe 23, intre 17.00 si 00.00. Acum se va vedea cu adevarat implicarea astora indiferenti, care o ard(eam) la o bere apolitica dupa munca, la trecerea timpului.

Acum, ca i-ai luat bucuresteanului unul dintre cele trei mari lucruri pe care le poti face in oras – bautul in centru, mersul la film si… mai era unul, dar nu mai stiu care – s-ar putea sa se concentreze si pe ceva constructiv. Sau, cine stie, doamne-fereste, sa puna mana pe o carte.

Deja vad populatia de pub cum pune mana pe Google sa vada cam ce dracu s-a intamplat in ultimele cinci zile de au ramas cu interdictie pe alcool si in ce gen anume de conflict au ajuns victime colaterale. E si asta o miscare buna de desteptare si informare.

Desi nu pot sa nu ma intreb de ce se intampla asta azi, joi, la patru zile de la povestea de duminica. Ce ti-e si cu lag-ul asta.

Oricum, astept interes reactiile patronilor de baruri si primele compendii de agatat la un shot de fresh, respectiv socializat la un metru de Prigat de visine.

Advertisements

Actions

Information

One response

18 01 2012
incaunipocrit

Reblogged this on Basil Wheel.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s
%d bloggers like this: