Cocalari 2.0

21 12 2011

Ati ras cu totii de taranii care au emblema de BMW pe Dacia? Dap. Ati pus toti poze cu Loganul care are emblema de M3 pe portbagaj? Dap. Ati ras de ranciul care abia isi taraste tablele pe drum, dar are spoiler sport si trei eleroane suprapuse? Dap.

Ati ras si sunt de acord cu voi ca e de ras. Dar ia cascati ochii un pic si la geeks-ii cu laptop-uri, va rog. Bai, ai Toshiba. De ce iti pui marul de la Apple pe capac? Ai un Dell, dracu stie cat de bun sau de prost. Iarasi, de ce acoperi logo-ul cu marul Apple? Crezi ca iti faci din Dacia Mertan si brusc rulezi OS X Lion?

Si daca tot sunteti la nivel de wannabe – desi nu stiu daca e doar de imagine, sau chiar v-ati prinde in primele trei minute cum sa manevrati un Mac – de ce nu puneti macar o emblema de laptop mai de doamne-ajuta pe rasnita voastra de Acer? Un cap de Alienware, ceva, macar sa se vada ca tintiti sus?

Advertisements

Actions

Information

2 responses

21 12 2011
Eduard

“Un cap de Alienware, ceva, macar sa se vada ca tintiti sus?”

Ce face Alienware e mai bun decat ce face Apple DOAR PENTRU JOCURI. Adevarat, Alienware o sa ruleze Photoshop ceva mai bine ca multe alte laptopuri, dar nu ca un MacBook.

In alta ordine de idei, nu mi-a fost dat sa vad vreodata sigla Mac pe un laptop facut de altii… impresia mea era ca astia destul de tarani incat sa faca asa ceva nu au destul creier cat sa manevreze un abtibild cu Apple.

3 01 2012
incaunipocrit

Reblogged this on Basil Wheel.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: