Doua chestii despre care ar trebui sa taci mai mult

19 12 2011

Drogurile si prietena.

Sunt niste filtre care ar trebui sa te opreasca sa aduci prea des chestiile astea doua in discutie. Discernamantul, bunul simt si, de ce nu, o umbra de autoconservare.

Daca te cunosc de trei minute si tu imi arati deja poze cu prietena ta (true story, bro), avem un mic motiv de amuzament, indiferent de cadrul discutiei. Adica eu o sa ma distrez pe faza asta de fiecare data cand te vad, indiferent ca ti-o spun sau nu. Pastreaza detaliile astea pentru cine conteaza sau, realist vorbind, pentru cui ii pasa. Tine un pic de discretie pe viata privata, ca nu e niciodata rau sa pastrezi unele lucruri doar pentru tine.

Si ajung si la partea cealalta, cu iz mai penal. Nu esti un supererou si nici femeia fantastica, daca o arzi in gura mare despre ce fumezi si ce stari marfa ai. Esti doar un pic mai retard si mai avid dupa atentie. Nu sunt taica-tu, sa imi dau cu parerea despre ce e bine si ce nu e bine sa bagi in tine. Fiecare cu ale lui. Doar ca daca tragi diverse chestii si comentezi despre asta in gura mare, esti prost. Sa iti faci un titlu de merit ca fumezi iarba, cand orice copil face asta de la 8 ani jumate si mai e un pic si o gasesti si in supermarket-uri, imi arata ca nu prea ai nimic de spus pe alte parti.

A, ca veni vorba de prosti. Nu stiu cine e prostul mai mare: astia care posteaza pe forumuri despre ce droguri consuma, ce stari le dau si de unde le obtin, sau Politia, ca doarme, in loc sa ii ia ca din oala, direct dupa user si toate datele care zac la vedere. Desi, cumva, cred ca din prostia drogurilor te mai trezesti, dar Politistii tot asa raman si maine si in restul zilelor.

 

 

Advertisements

Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: