Noul Gillette: acum si cu beculete

9 12 2011

Salutam aparitia noului aparat Gillette cu led, bazat pe un raport al cercetatorilor britanici care arata ca de fapt barbatii se rad pe intuneric. Gillette vine in intampinarea tuturor barbatilor care se radeau in bezna si monteaza un led cu lumina albastra pe bratul aparatului. Pentru ca daca tot nu vezi cum te razi, macar sa vezi dracu’ becu ala, sa stii de unde sa il apuci.

Reprezentantii Gillette spun ca led-ul albastru are dubla functionalitate, fiind aprins in momentul in care aparatul vibreaza. Echipa de cercetare si dezvoltare a Gillette a concis, studiind un esantion exhaustiv de trei barbati, ca acestia au nevoie de ajutor vizual, sub forma led-ului albastru, ca sa isi dea seama cand vibreaza un aparat pe care il tin cu un capat in mana si celalalt pe fata.

Gillette se pregateste de lansarea noului Mach 2011 X-mas, care pe langa led-ul albastru va veni cu o instalatie de brad incorporata, precum si calculator si sapte melodii. In plus, pentru soferi, Gillette se pregateste de modelul cu led cu faza lunga si faza scurta. In restul timpului, led-ul va fi aprins pe modul lumina de zi.

Advertisements

Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: