Mai prost decat o usa

2 12 2011

Sunt cateva locuri in Bucuresti dotate cu usi rotative inteligente. Unde inteligente inseamna mai destepte decat oamenii care le folosesc. Ca idee, usile la care ma gandesc sunt la Unirea, Marriott si Hilton, printre altele. Ei bine, usile astea se rotesc, iar cand capatul este la aproximativ 50 de centimetri de toc si senzorul ‘vede’ ca inca mai este prezent un corp intre usa si toc, se opresc. De ce? Ca sa nu fie prins prostul care se inghesuie sa intre – ca evident, nu se va mai roti usa aia in urmatoarele cinci secunde, trebuie sa treaca acum, ori va fi prins pentru totdeauna! – intre usa si toc.

Ce credeti ca fac romanii, pusi fata in fata cu o asemenea minune a tehnologiei? Intai, ca niste ninja, sar sa se strecoare prin fanta, ca deh, mai e loc de inca unul. Si cand usa se opreste, sa nu ii prinda pe prosti, idiotii evident ca incep sa dea cu palma, cu pumnu sau sa injure. Ca ce e cu cacatul asta de usa, de ce s-a oprit?

Eu as face alta treaba. Nu doar ca as dezactiva senzorul, dar as pune niste lame la capatul usii. Sa taie. Sa vezi atunci selectie naturala. Doar asa, de frica, or sa treaca meltenii civilizat, asteptandu-se unul pe altul si cedand prioritatea.

Advertisements

Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: