Exercitiu de imaginatie

14 10 2011

Un muncitor din constructii, originar din Republica Moldova, si-a sarbatorit semnarea unui nou contract intr-o carciuma din Pascani. Bauturile au curs si curajul a crescut, proportional cu pofta de femei. Barbatul nostru a vazut-o pe Marinela intr-un grup de la masa de alaturi si, cu fiecare bautura alunecata pe gat, i s-a pus si mai tare pata. Ca sa fie de doua ori mai smecher in grupul cu care bea, s-a ridicat brusc de la masa si s-a dus in ritm de glont impleticit spre tinta. A ajuns langa Marinela, s-a bagat langa ea si a inceput sa ii balbaie replici misto de agatat. Marinela n-a pus botu din prima, iar muncitorul nostru a scos asul din maneca. Avea fesul norocos la el si a zis ca asta e manevra cu care o s-o dea pe spate pe fraiera. L-a luat, cu o miscare agila, si i l-a turtit pe cap femeii. ‘Na, fa, caciula de la mama ei. Acum mai zici nu?’. Marinela s-a blocat, dar nu acelasi lucru s-a intamplat cu Bibanu si Carasu, tovarasi de la masa, care si-au simtit teritoriul incalcat si au facut un pic de ordine cu prietenul nostru moldovean. Dupa doi-trei pumni, moldoveanul a cazut un pic lat si s-a dus, leganat, spre lumea cealalta, alaturi de alte sute de melteni prosti care au prea putin creier, beau prea mult si anual mor batuti, dar n-au niciodata norocul sa ajunga la TV. Nici macar post-mortem.

Acum trecem la exercitiu. Inlocuiti, va rog:

Muncitor din constructii cu baschetbalist

Republica Moldova cu Statele Unite

Pascani cu Giurgiu

Fes norocos cu sapca rosie

Bibanu si Carasu cu Clanul Butoane

Mai plangeti dupa saracul tanar care statea cuminte, intr-o cofetarie, la o savarina si un pahar de Cola Zero, s-a uitat timid dupa o tanara draguta, si au venit patru brute care l-au batut ca niste bestii cu lingurita? Va mai bucurati ca vin americanii si transforma banalitatea unei morti tip Darwin Awards intr-un incident international? Parca nu, asa-i?

Concluzia? Marlani au fost si vor fi, intotdeauna. Apar insa unele probleme cand se intalnesc mai multi marlani la un loc. Nu poti sa fii porc si sa speri ca nu exista consecinte. Unii mai au si ghinionul de a muri, dar asta nu aduce automat un halou de inocenta.

Advertisements

Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s
%d bloggers like this: