Despre necroloage*

6 10 2011

M-am mai pronuntat de cateva ori asupra celor care varsa rauri de lacrimi in scris, pe net, de fiecare data cand trece intr-un loc cu verdeata o mai mare sau mai mica vedeta. Nu e tocmai my cup of tea. Totusi, sunt unii care, cand isi incheie sederea printre noi, merita. Cuma  fost cazul de astazi. Si sunt foarte curios de rezultatele monitorizarilor de acoperire, pentru ca am un mic feeling ca bate de cateva ori postarile despre MJ si Amy la un loc.

In alta ordine de idei, cu riscul asumat de a fi inca o oaie din turma, repet. Rar se intampla ca un om care nu ma face neaparat cel mai mare fan prin produsele pe care le inventeaza, sa imi para atat de carismatic si sa se bucure de un asemenea capital de simpatie. Probabil ca urmatorul care ma va face sa scriu este Stephen Hawking.

Raman cu doua idei mari si late dupa ziua de azi. Intai, cred ca – cinic – noul iPhone se va vinde extrem de bine, ca tribut, sau, cum vreti sa ii spuneti, omagiu. Este practic ultima creatie lansata cat timp Jobs a fost in viata, iar armata de fani, cunoscuta prin fidelitate, nu va ezita sa pastreze o ultima amintire. Apoi, un pic mai in gluma, nu pot sa nu ma gandesc la cat de bine seamana Tim Cook cu Herb din Two And A Half Men.

*stiu ca necrologuri este corect. asa vreau sa ii spun acum.


Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s
%d bloggers like this: