Aspiratii

27 09 2011

Visez la doua zile mari si late in existenta mea. O zi in care sa spun numai adevarul, de dimineata pana seara, si o zi in care sa spun numai ce gandesc, fara filtre. De ce doar doua? Pentru ca sunt suficiente si as vrea sa limitez damage-ul potential. De ce una in care spun adevarul si alta in care vorbesc si fac ce gandesc? Pentru ca nu intotdeauna ce gandesc e adevarul, evident, iar chestia asta difera in functie de scopul pe care vreau sa il ating.

De ce vreau zilele astea? Ca sa iti vad fata cand spun adevarul despre tine, sau fix ce gandesc cand imi treci prin fata. Pentru ca atunci cand te vad si iti raspund la banalul ce faci, de fapt ma gandesc ca esti grasa, ai burta si din nou arati ca o epava. Asta este cel mai mic exemplu. Si imaginati-va care ar fi efectul daca as spune asta si pe gura.

Probabil ca la sfarsitul uneia dintre zilele astea as mai avea, in functie de cati oameni interactioneaza cu mine, 1-2 prieteni, dar aia ar fi fix cei mai buni si sunt, deja, obisnuiti cu un tratament de genul asta si inca 1-2 oameni de la munca, care nu doar ca ar intelege, dar s-ar si amuza copios.

Tentant.

Advertisements

Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s
%d bloggers like this: