In Gara de Nord

9 09 2011

Iata-ma si in Gara de Nord. Nu intrebati ce caut acolo, ca in week-end-ul asta cred ca doar vaporul lipseste din lista de mijloace de transport cu care am sa ma dau. Revin in acest loc mirific pentru prima oara de prin 2007, cred, si vreau sa va povestesc doua-trei lucruri.
La intrare, direct in fata, un agent de paza de cam 1.65 si 55 de kilograme ii cara picioare unui mic aurolac cazut pe jos. Asta asa, ca prima impresie.
La casa de bilete, aceleasi strambe hidoase iti scuipa in sila tichetul de tren. Pana aici nimic nou, si se va dovedi ca nici in continuare.
In gara, in fata la MickeyD, un tigan incearca sa plaseze un E72 furat. Un rahat cu chipiu, la nici 10 metri distanta, sta cu degetul in nas si demonstreaza pentru a mia oara ca in Politia Romana nu sunt decat avortoni semi-retarzi, buni doar sa opreasca pe avarii in colt la Dristor, sa haleasca o shaorma. Chiar provoc un purtator de cascheta sa imi demonstreze ca gresesc.
La capitolul surprize nominalizez Gregory’s. Nu stiu cand si cum s-a intamplat, dar a devenit o bomba sinistra, pe langa care Spring Time pare deja un loc de pe harta Michelin. Probabil ca ‘intre timp’ este raspunsul. Deci no coffee for me.
In alta ordine de idei, deja de un minut trebuia sa fiu in miscare, conform programului. Rapidul inca nu a ajuns la peron. Si doar ce a trecut pe langa mine un alt tigan gras, cu tricoul lui Chelsea si sort bleumarin, care vinde inca un E72. Telefon de succes.

Advertisements

Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s
%d bloggers like this: