La o zi dupa Romania-Franta

7 09 2011

Cu o seara inainte de partida cu Franta, scriam ca imi place cum se contureaza, curata si lumineaza zona din jurul noii arene. In seara asta am fost din nou la alergat. Ma gandeam ca voi avea un plus de motivatie, dupa upgrade-ul evident de luni. Ei bine, dragii mei, suntem in Romania si, chiar daca uneori ne pacalim si uitam despre asta, realitatea ne da un bobarnac si ne readuce cu picioarele pe pamant.

Long story short: bezna. Pitch black. Nicio lumina pe aleea ce duce spre stadion. Nicio lumina pe aleea din jurul stadionului. Niciun bec aprins. Doar un colos intunecat, ingalbenit din loc in loc de luminile de securitate. Si doua-trei grupuri de caini, care parca nu erau acolo luni – deh, animale coplesite emotional de importanta evenimentului mediatic. Gata. Vizita oficiala a trecut, trecem inapoi in bezna si facem economie pana la urmatorul meci. Daca reusim, bineinteles, sa avem si un pic de iarba pe teren pana atunci.

In alta ordine de idei, de ce te-ai chinui sa alergi ics ture de pista, doar ca sa te opresti brusc la sfarsit si sa iti aprinzi imediat o tigara?

Advertisements

Actions

Information

4 responses

8 09 2011
Cat

Cum, tu nu mai luminezi singur? :)) Cu tigarile fumate dupa e nasol. Da’ cu cat mai mult sport, cu atat mai putine tigari.

8 09 2011
silverwolf

Ma provoci 🙂

8 09 2011
Cat

Si ce, o sa luminezi mai tare? :))

8 09 2011
silverwolf

In culori, ca sa ai ce sorta.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s
%d bloggers like this: