Locul cu cele mai multe picioare frumoase din Bucuresti

24 08 2011

Nu, nu este Gaia, Le Gaga sau Bamboo. Si nici nu vorbim de femeile de plastic, ce frecventeaza locurile astea. Nu este nici holul de la ASE, desi nu intra nicio discutie ca acela este locul II.

S-ar putea sa fie o surpriza pentru multi dintre voi, in special pentru cei mai sedentari. Vorbesc, nici mai mult, nici mai putin, de pista de atletism de langa fostul Lia Manoliu, actualul National Arena, ramas neinaugurat de meciul inaugural Romania Argentina.

Eu unul inca nu am trecut pe acolo fara sa raman macar un pic wow la un set de picioare vazut pe pista. Si credeti-ma, mi s-a mai spus ca sunt prea picky. Vorbim de material extrem de bine lucrat de fete si femei care, cu tot respectul, se antreneaza intr-un ritm la care nu foarte multi barbati ar face fata.

Nu mai spun ca timpul si kilometrii zboara cu totul altfel cand alergi acolo, cand ai tot felul de ‘iepuri’ in fata. Recomand calduros (uneori un pic incins, ok) pista, pentru proprietatile miraculoase pe care le are asupra fizicului si spiritului ;).

Advertisements

Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: