Visez seriale si reluari

20 08 2011

Adorm ieri noapte.

*** Sunt intr-o camera mica, de cam sase metri patrati. In stanga, intregul perete este din sticla. Prin el se vede o balustrada si suntem la ceea ce pare a fi etajul unui hangar obscur. In dreapta, peretele este dintr-un metal lucios. In fata, peretele este ingust si alb, cu un dulap mic, pe care sunt insirate instrumente medicale. Toata incaperea este luminata puternic de un neon. Stau in picioare. Vad ca tin in mana o cutie pentru doua fiole, din care una lipseste. Port o camasa alba, iar maneca stanga este ridicata. O silueta este in spatele meu. Se aude o voce.

– Cand esti gata. E doza obisnuita de tratament.

Vad o seringa si un ac care imi intra in mana stanga. ***

Ma semi-trezesc, dar nu deschid ochii. Ma intorc pe partea cealalta si adorm imediat la loc.

*** Ma trezesc buimac. Sunt pe scaunul din dreapta al unei masini care goneste in  noapte pe strazile unui oras american. Nu stiu, dar simt ca e neagra si sport. Am centura pusa. Ma uit in stanga. Aceeasi silueta si aceeasi voce.

– Te-ai trezit. A trebuit sa te sedez. Altfel nu ai fi avut incredere sa vii. A fost simplu, ti-am pus somnifer din alta fiola. Nici nu stii cat de putin atenti sunt oamenii cand le pregatesti o injectie.

Ajungem in fata unui hangar obscur, cu etaj, si incetinim.***

Ziua trece absolut normal. Ma intorc dintr-o excursie de o zi si ma culc pentru jumatate de ora, ca sa fiu fresh cand ies din nou.

*** Sunt intr-o camera mica, de cam sase metri patrati. In stanga, intregul perete este din sticla. Prin el se vede o balustrada si suntem la ceea ce pare a fi etajul unui hangar obscur. In dreapta, peretele este dintr-un metal lucios. In fata, peretele este ingust si alb, cu un dulap mic, pe care sunt insirate instrumente medicale. Toata incaperea este luminata puternic de un neon. Stau in picioare. Vad ca tin in mana o cutie pentru doua fiole, din care una lipseste. Port o camasa alba, iar maneca stanga este ridicata. O silueta este in acum in stanga mea, dar nu spune nimic. Simt ca ma priveste. In mana dreapta am o seringa cu un lichid incolor. Mi-o infig singur in mana stanga. ***

Ma trezesc intrigat. Sunt oarecum curios daca si ce urmeaza.

Advertisements

Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: