Cum explodeaza un Lotus | Cea mai buna reclama pentru Duster

1 08 2011

Titlu de tabloid, nu? Stiu 🙂

Am avut un week-end plin de curse si ma intorc, cu o oarecare intarziere, ce-i drept, cu imagini de la incidentul principal de la runda de Formula 1 de ieri. Nick Heidfeld, pilot la Lotus, a avut o excelenta viteza de reactie dintre momentul iesirii de la boxe, care coincide cu primele flacari, si o explozie care a pocnit sanatos si a pus la pamant unul din membrii echipei de interventie.  Am avut norocul – stiu, suna cinic – sa fiu aproape si sa prind cateva imagini. Daca stau sa ma gandesc, totul se intampla cam in acelasi loc in care a explodat motorul lui Massa, in 2008. Eram tot acolo si daca inca sunt la capitolul la care gandesc, poate ar trebui sa schimb un pic locul din care vad pista. Pentru binele tuturor.

In alta ordine de idei, in 2008 masinile de interventie de la Hungaroring erau Jeep-uri. Jeep Wrangler si Grand Cherokee, multe si negre. Ce am observat anul asta este un evident downgrade, la Dacia Duster. Putine, albe si maro. Si cum intr-o armata de masini oficiale Mercedes, de multe zeci de mii de euro bucata, cineva trebuia sa faca si treaba murdara, rolul mediocrului urat dar bun la toate ii revine Duster-ului. Nu imi place Dacia, nu sunt fan, insa trebuie sa recunosc. Daca vrei o masina urata (sau mai bine zis daca nu conteaza design-ul), prost finisata, fara calitati tehnice dar care sa iti faca treaba ieftin si cat de cat decent, Duster pare a fi o optiune bunicica.

Si iata cum o Dacie poate fi vedeta la o cursa de Formula 1.

Advertisements

Actions

Information

One response

2 08 2011
- Biciclistul.ro

[…] Scris în data de august 02, 2011 cu Niciun comentariu A doua zi după concursul de triatlon de la Sfânta  Ana m-am dus, dimineaţa devremme, pe bicicletă, la lac (Silviu, abţine-te). […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s
%d bloggers like this: