MTV lanseaza, ironic, MTV Music

24 02 2011

MTV is moving from music to entertainment este claim-ul pe care il aud repetat obsesiv pe MTV Rocks, MTV Dance si MTV Hits. Nu prind si altele si nu ma uit la MTV Romania, dar pariez ca tot mesajul asta troneaza. Este si o completare. MTV is moving from music to entertainment with brand new episodes of Jersey Shore, My Super Sweet 16 and 16 and Pregnant.

Sa luam o pauza si sa vedem ancorele noii politici de broadcasting a MTV. Un wannabe reality-show cu, scuzati-ma, tarfe si idioti, o serie despre pustoaice care nu stiu cum le cheama dar dau petreceri monstruoase (ironic, da) la aniversarea de 16 ani si un alt show despre adolescentele de 16 ani care deja procreeaza si care la 16 ani si 9 luni vor alapta, iar in primele zile de facultate (fantezii) isi vor duce copilul mai intai la gradinita. Viitor de aur.

Am un obicei in fiecare dimineata. Imi suna alarma si inainte de a deschide ochii dau drumul la TV, pe muzica. Nu, UTV, MTV Romania sau Kiss TV sunt pentru mine ca telespectator in sectorul mizerii si nu au nicio tangenta cu muzica. Asa ca de obicei incep cu MTV Rocks. Oricand intre 08.15 si 08.45, de luni pana vineri, nu doar ca dau aceleasi melodii, dar am vaga impresie ca sunt si fix in aceeasi ordine. Daca ma plictisesc, dau pe MTV Dance sau Hits, unde este evident fix aceeasi mancare de peste.

Ceea ce ma duce la intrebarea… daca asta se intampla la MTV, ce pretentii sa mai ai de la altii? Si, inerent, la ironia maxima. Probabil ca publicul tinta semi-analfabet de 16 ani (pana si reclamele sunt in mare la refinantarea creditelor si la junk food, deci se leaga) nu mai stie de la ce vine MTV. MTV este Music Television. Acum cititi dupa mine, inca o data, MTV lanseaza MTV Music. Da. Music Television lanseaza Music Television Music. Logic, nu?

Da, stiu. VH1. Nu, hai sa mai bine sa nu spunem nimic, sa nu se apuce sa il strice si pe asta.

Advertisements

Actions

Information

3 responses

11 03 2011
Catalina

VH1 si nu te doare capul !

11 03 2011
sicktired

Ce am zis eu pe ultimul rand? 🙂

13 03 2011
az

nu ne mai uitam la (m)tv si ascultam muzica…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s
%d bloggers like this: