Obositii

12 01 2011

Homini Idioti Somnolenti

Unde ii gasesti: In usa. Nici nu intra, nici nu ies. Acolo stau ei. Fa mai bine tu un efort sa ii ocolesti. A nu se confunda cu Obositus Discretus, pe care il gasesti in drum. Cercetatorii britanici inca lucreaza la o teorie care sa explice cum au ajuns din usa in drum.

Ce vor: Nimic. Vointa este criptonita pentru obositi.

Reproducerea: Cu greu. La testul Megan Fox – n.r. poate fi utilizata orice alta femeie la fel de comuna -, in care obositul este inchis in aceeasi camera cu ea, iar femela vrea sa faca sex, obositul se tranteste pe spate in pat, iar maximul de efort este atins cand spune Hai. Paradoxal, desi numarul si calitatea actelor sexuale bate spre zero, din ce in ce mai multi obositi sunt identificati in societate. Specialistii sunt impartiti intre mitoza si meioza, in lipsa altor metode reproductive cunoscute ce implica un efort mai mic.

Deplasarea: Pe jos, cu un ametitor zece metri pe minut. Cu pauze de odihna. Talpa nu trebuie niciodata ridicata cu peste 3 centimetri de la sol, iar balanganeala mainilor este vitala pentru echilibru. In trafic, inclestat cu mainile pe volan si privirea inainte. Orice abatere, cum ar fi miscarea capului pentru asigurare, sau a mainii pentru semnalizare, poate cauza lesin instant.

Specii inrudite: Cel mai apropiat in lantul trofic, si cel cu care un neavizat deseori il poate confunda pe obosit, este lenesul. Principala diferenta este ca lenesul este capabil sa nasca si ceva concret – vezi telecomanda – in timp ce obositul se rezuma la a se folosi de inventiile lenesului.

Quick Fact: Pana aici, 50% dintre obositi au renuntat deja sa mai citeasca. Restul isi odihnesc un pic ochii si revin ei ceva mai tarziu. Pe cuvant.

Utilitate: In fiecare an, IKEA masoara dimensiunile fizice ale unui esantion reprezentativ de obositi. In functie de evolutia rezultatelor, se trece la productia scaunelor. Ca regula de bun simt, sezutul scaunelor este cu minim doua degete mai ingust decat cel mai mic fund de obosit.

Money Quote: Mkay.

Info: De cati obositi e nevoie ca sa schimbi un bec? Este o intrebare capcana. Obositii mai repede se adapteaza la intuneric decat sa schimbe un bec. Cartita nu este altceva decat un sobolan obosit.

Monden: Ultima oara cand un obosit a urcat pe scari a fost cand s-a stricat liftul. La capatul excursiei pana la etajul 1, obositul s-a declarat extenuat.

*foto The NewYorker, 1937

Advertisements

Actions

Information

One response

26 01 2011
george

Buna ziua! doriti sa faceti schimb de linkuri cu blog.tutorialero.com ?
Astept raspuns la mine pe blog!
In cazul in care acceptati… doresc sa fiu trecut cu numele TutorialeRO.
Multumesc.. o zi buna va doresc

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: