Cocor traieste. Prin kitsch, tiganie si Okazii.ro

12 10 2010

Magazinul comunist Cocor, cunoscut de generatia tanara drept magazinul cu telefoane furate, facaturi de haine, covoare, draperii si metraje, isi traieste o noua tinerete, dupa deschiderea din 2 octombrie. Cum? Prin kitsch-ul inegalabil si tiganii omniprezenti.

Am ajuns, timp de zece minute, in sera asta in Cocor. Am avut timp doar sa arunc o privire scurta, de la parter pana la etajul 3. Nu am fost nici la subsol, nici la 4, 5 sau cate etaje or mai fi in sus. Nu am fost niciodata in sufrageria regelui Cioaba, dar asa imi imaginez ca arata. Asta este sentimentul pe care mi l-a lasat Cocor.

Fauna? Tiganet de toate dimensiunile, ceafa lata standard, ochelari de soare – colectie de interior, lanturi si ghiuluri. Atentie, nu tiganet de maieu si papuci. Tiganet ajuns. Imi permiteti o gluma cu iz de ciocolata? Noul Cocor ar trebui sa se numeasca Noul Rrom.

Citez de pe site – am bolduit pe alocuri textul original si am lasat si greselile gramaticale initiale:

Cocor va aduce o suflare proaspătă pe piaţa cu amănuntul, în primăvara anului 2010 ,cu mare posibilitate de a marca prin mărcile de calitate înaltă o schimbare a percepţiei asupra locaţiei. Pe această piaţă încă de tranziţie, Cocor are posibilitatea de a deveni un lider pe piață brand-urile high-end şi mutarea centrului de interes al brand-urilor către centrul istoric al Bucureștiului.

A inceput ca o gluma, dar am ajuns dupa cativa pasi sa imi notez in telefon cateva din magazinele high-end pe care le puteti gasi in noul Cocor. Greselile, ortografia si punctuatia apartin in totalitate proprietarilor magazinelor:

 • Peruk – magazin cu peruci
 • Meda – fara legatura, sper, cu mezelurile omonime
 • gisElle – probabil a 500a combinatie de nume cu particula Elle evidentiata
 • Suzi
 • Nina Elegance
 • Annemarie
 • Sentierri
 • i’luminati
 • Kolly
 • Krys Lux
 • MARIk – asta o fi Ciprian Marica, fotbalistul?
 • Viflor – pariul meu e o combinatie de Violeta + Florica
 • Cafe Zodiac – o cafenea de un prost-gust coplesitor
 • extasy.s
 • Silverotti
 • Musetti – a nu se confunda cu Musette
 • Sevda – asta sigur inseamna ceva in turca
 • Ria Argentum

Acum, dupa ce ati vazut atatea branduri de lux si marci de calitate inalta, probabil ca va simtiti un pic coplesiti. Luati loc, luati si un pahar cu apa si haideti sa continuam cu magazinul online. Caci da, Cocor are pe site si o sectiune “Intra in magazinul online”. Hai sa vedem, unde credeti ca duce, de unde este duplicat continutul si ce watermark apare pe majoritatea pozelor? Vad o mana ridicata in banca din spate de la geam – Da, corect, Okazii.ro!

Iata cum, de exemplu, utilizatorul care nu poate sa se duca in magazinele de lux pline cu marci de calitate, are sansa de a achizitiona online Adidasi Originali Nike Puma Adidas.

Sa fie clar:

Toate produsele sunt ORIGINALE !!!

Va rog nu licitati inainte de a intreba daca modelul sau marimea mai este disponibila sau daca nu sunteti siguri ca vreti sa cumparati.Se percepe comision de catre okazii la fiecare licitatie pe care echipa noastra le suporta,drept urmare acord calificativ negativ pentru fiecare licitatie facuta aiurea.

Hai ca nici nu mai e nevoie de o concluzie. Direct, noapte buna!

Advertisements

Actions

Information

One response

13 10 2010
Prowler

Buey, mă leşi?! 😀

După textul citat de tine în finalul articolului, pe pagină apare:

“FOTO 1—200 LEI

FOTO 2—200 LEI

FOTO 3—255 LEI

FOTO 4—205 LEI

FOTO 5—255 LEI

FOTO 6—255 LEI

FOTO 7—255 LEI

FOTO 8—205 LEI

FOTO 9—165 LEI AVEM SI PE ALB

FOTO 10—255 LEI

FOTO 11—205 LEI

FOTO 12—255 LEI

FOTO 13—205 LEI

FOTO 14—205 LEI

FOTO 15—205 LEI

In cazul in care produsul nu va este bun il putem schimba cu oricare alt produs din magazinul nostru,dvs suportati doar taxele postale.Dupa ce ati licitat puteti cere vizualizarea produsului la webcam daca le permite timpul operatorilor nostri.Va multumim ! ”

Buey, deci tu cumperi doar ce vezi, adek “FOTO k-oişpe” şi te coastă ca la balamuc. Dacă muşchiu’ la operatoru’ bengos, mînca-i-aş (am scrisără corect, fa?) oaichii lui dă haladit(ă), doreşte, atunci ţi-o arată la webcam ca Prinţu’ lu’ aia lu’ Bote.

Şi se mai deduce ceva: că doar FOTO 9 o au şi pe alb. Să-nţelegem că majoritatea e pe negru? 😉 Care este! Care nu este, haidi pa, gea la căruţă şi vă mai aşteptăm pe la noi! “Atenţie la buzunare, că să-nchidă uşele!”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s
%d bloggers like this: