Dorobanti: Telefoane furate, cersetor cu acordeon

17 08 2010

In continuarea demersului de mai jos, vin si astazi cu noutati pentru Politia Capitalei.

Domnilor, pe cuvant, merita! Mergeti azi in Piata Dorobanti sa vedeti ce super-oferta prindeti! Nokia E71 si Nokia E72, la tipla, ieftin sefu, nou nout, patru milioane, nu mai gasiti nicaieri pret ca aici.

Oferta e fierbinte, nici nu au trecut 15 minute de cand doi etnici rromi, amandoi la 1.70, unul cu tricou Adidas alb, jeansi trei sferturi si adidasi albi, celalalt cu tricou bleu cu maneci albe, jeansi trei sferturi si el si pantofi Nike galbeni, mi-au propus super-targul.

Anuntati-i macar pe colegii de la rutiera, din Logan-ul alb parcat langa Liceul Caragiale, ca nu trebuie decat sa se uite mai la stanga, la trecerea de pietoni spre patiseria Paul. Chiar e pacat sa nu ii intrebe cineva pe baieti de unde au telefoanele, de ce nu au si incarcator sau cutie si de cand au autorizatie de dealer GSM.

Si daca va tenteaza vreun Nokia de la baietii colorati – puteti sta si pe Facebook pe ele, sa vedeti ce mai scrie Politia Capitalei -, la pachet vine si un concert de acordeon de la un baiat negricios in pantaloni albi, pantofi negri cu cioc, ochelari negri de schior si o mare blana alba de oaie pe el.

Omu face ture intre statiile de autobuz Dorobanti – Charles de Gaulle, numai eu l-am vazut de cateva ori deja. Saracu nu a strans decat vreo 20 de lei in borcanul lipit de acordeon si e cam distrus de cald, mai ales cu blana aia pe el. Sunt convins ca ar aprecia un umar cu epolet pe care sa planga, o bataie pe spate si o discutie. Undeva la racoare, de preferat.

Domnul Ciocan, cu tot respectul, va trec numele la tag-uri si astazi, ca vad ca va cauta lumea de vreo patru ori mai mult aici pe blog decat pe ‘politia capitalei’ si vreau sa ma asigur ca ajunge mesajul unde trebuie.

Numai bine!


Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s
%d bloggers like this: