Se opreste titirezul?

30 07 2010

Cand te trezesti dintr-un vis, iti amintesti cum a inceput acesta? Stii mereu cum se termina si iti amintesti si bucati de pe parcurs, dar de la ce incepe totul?

Cinci minute de vis par 30 de minute de viata reala. Dar daca visezi ca visezi, iar cele cinci minute de viata reala care echivaleaza cu 30 de minute de vis se transforma in 180 de minute de vis in vis? Dar daca ai un vis in vis in vis in vis? Si cand crezi ca te trezesti la realitate, nu e decat un alt vis, care te contrazice?

Care este originea unei idei? Cu ce incepe? Cum poti sa plantezi in creier fraza de trei cuvinte, care dezvoltata sa creasca intr-o idee? Cand este de fapt o idee a ta si cand nu este decat subconstientul tau care imprumuta notiunile altora si le impacheteaza cat sa para ca de fapt chiar tu te-ai gandit la idee?

Cat de pregatit este subconstientul tau sa se apere de ideile altora? De ce in vis totul pare real si doar cand te trezesti simti ca a fost ceva ciudat?

Mergi la Inception. Nu o sa primesti raspuns la intrebarile pe care le-am pus. O sa primesti doar mai multe intrebari. O sa te faca sa gandesti. O sa te plimbi in planuri paralele, insinuate ca timp si spatiu in creierul uman. O sa te gandesti ca Matrix a fost doar o gluma si o sa te intrebi cum poti sa faci un asemenea scenariu fara sa fii geniu. Vei aprecia ca exista si regizori care inteleg ca efectele speciale nu sunt decat un mijloc de a transmite un mesaj, si nu scopul in sine.

A, si nu o sa afli nici macar raspunsul la intrebarea din titlu.

Advertisements

Actions

Information

2 responses

30 07 2010
maxyn

Se vindecă…Pe deal cu sapa…

1 08 2010
Mihai

prea-multa-reclama!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s
%d bloggers like this: