Niste fail

9 07 2010
  • Cel mai prost bancomat din Bucuresti este un BRD, la parterul sediului Petrom de pe Dorobanti. Daca nu e stricat, n-are numerar. Saptamana asta, luni, marti si vineri (astazi adica) nu avea numerar. Miercuri a fost defect. Joi nu am incercat. Saptamana trecuta, marti si miercuri nu avea numerar, iar luni a fost defect. Faceti si voi ceva cu el, scoateti-l macar din priza, ca arde curent degeaba. Revenind la primele cuvinte, e clar ca nu bancomatul e prost, dar nu e frumos sa trezesti functionarii din siesta si sa le spui asa ceva in fata. Intre timp, la 20 de metri distanta, este un bancomat UniCredit care merge mereu. Si la cat de des ajung la el din cauza de prostie BRD, cred ca incet-incet ar trebui sa imi strang pachetul si sa ma mut cu tot cu cont la italieni.
  • Dupa primul blog offline, scos de oamenii de la DailyCotcodac, a aparut si primul blog offline scos de maimutele de la FruFru. Accentul, evident, pe cuvantul dupa. Calarind valul de popularitate al celor de la cotcodac, maimutele bio au tras rapid o serie de pliante negre, branduite mare “Primul blog offline”, care se deschide pe doua lungimi de foaie A4.  Pare rau, nu am poze. Am decat pliantul, cum ar spune generatia FruFru. Acum, ca s-a deschis sezonul, asteptam in continuare si alte prime bloguri offline. Succesuri!
Advertisements

Actions

Information

3 responses

11 07 2010
ambre

Cum ţi se pare “decât” pliantul? Şi-n general, ideea?

Mie “blog offline” îmi sună a oximoron. Sau nu-s prea deschisă la cap să accept revoluţia asta în materie de bloguri.

11 07 2010
silverwolf

Pliantul e frumos realizat. Continutul e neinteresant, metoda de promovare e insa ok. Am o problema cu a revendica titlul de Primul cand nu esti primul.

14 07 2010
ambre

N-o fi primul, dar e primul de care află mulţi, dată fiind popularizarea, aşă că de ce să nu mulgă mai mult din circumstanţe dacă e loc, nu?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: