Habarnamsterdams

8 07 2010

“Ce mă interesează pe mine e că n-aş vrea să fiu o altă trupă ca Rammstein. Am putea să ne luăm şi noi trei sintetizatoare acum şi o tobă şi să facem treaba aia. Dar nu e pentru noi”, spun fetele de la The Amsterdams.

Tulai. Ma frec la ochi. Cine-s pasaricile astea, de unde atata tupeu si de ce nu le trage nimeni de codite sa le puna inapoi in banca lor? Papusile mele dragi, voi cand spuneti ca ati putea lua si voi trei sintetizatoare  si o toba, ca fetele, si sa faceti treaba aia, la ce va ganditi? La epilat sau la pudrat nasul? Ca oricum nu le-ati putea ridica de jos, ce sa mai vorbim de bagat in priza sau cantat la ele.

Ce ma intereseaza pe mine mai mult decat de ce nu ati fi o alta trupa ca Rammstein, lucru care este cat se poate de evident, este cum dracu ati ajuns voi sa vorbiti. Nu sa vorbiti despre muzica, in general, ci sa vorbiti pur si simplu. Adica e un real progres. Ca stiam ca meduzele nu doar ca nu stau bine la IQ, dar nu le au nici cu articulatiile, nici cu articulatul.

Ma fetelor, toate cinci, cate sunteti voi, cred ca daca va chinuiti puteti sa faceti si voi ce face claparul de la Rammstein. Adica sa alergati pe o banda timp de o ora. Pe rand, sa nu obositi. Evident, fara sa mai si cantati. Dar cam la asta se termina comparatia dintre voi si Rammstein si competentele voastre.

Dar aveti dreptate, nu este pentru voi. Pentru voi ar trebui sa fie cate doua pampoane si fustite, ca doar astea sunt pentru majorete.

Va pupa tata, hipsterite simpatice si independente ce sunteti voi.

Advertisements

Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: