Da’ frigidere in teste nu aveti?

23 06 2010

Ca sincer, este o nisa care inca nu e exploatata. Evident, vreau ca frigiderul sa fie livrat acasa la blogger, sa il testeze. Vreau ca blogger-ul sa posteze toate detaliile relevante pentru cititor, despre cum l-a strecurat pe usa de la bucatarie, cum s-a impiedicat de fir cand l-a instalat si cum atunci cand se deschide usa, se loveste de coltul mesei.

De asemenea, vreau ca bloggerul, cu imensa lui expertiza in electrocasnice, sa imi spuna ca frigiderul raceste. Sau, mai stii, dupa caz, ca ingheata.Mai mult decat atat, vreau sa vad un set de poze-amator facute de blogger, cu un test comparativ intre frigiderul vechi, cu o panza de paianjen in colt, si cel nou, la fel de gol dar – Doamne! – impecabil de alb si stralucitor.

Si frate, daca o facem si pe asta, de ce nu avem sangele sa mergem pan’ la capat, sa dam direct o casa, un zepelin si o femeie in teste, sa zicem, trei luni, undeva pe o plaja? E bine asa? Bineinteles, cu optiunea de prelungire, daca recenzia e pozitiva.

Imi place sa citesc review-uri acolo unde oamenii se pricep la ce testeaza si se vede ca pun si un pic de suflet in ce fac. Imi place sa vad ca un om care se pricepe la telefoane, de exemplu, ia un device in teste si nu se lasa pana nu il stoarce de toate functionalitatile, inainte de a posta un review. Imi place, de asemenea, sa vad ca un om care nu este neaparat as intr-un domeniu primeste un produs si incearca, il foloseste, descopera, si reda totul prin ochii consumatorului final, care se acomodeaza cu o anumita tehnologie. E ceva sincer.

Mi se pare insa de un mare prost gust ca oricine sa fie expert la orice. Si sa mai si scrie prost. Atentie, nu de rau, ci prost. In dorul lelii. Ca sa fie ceva de umplutura, sa se justifice. Sa nu imi dea, in schimbul timpului petrecut de mine pe blogul lui, niciun pic de valoare. In cazul asta nu dai in teste. Imprumuti. Clar?

Ce e Gogu? Instalator cu blog? Pai eu zic sa-i dam in teste doi pesti de acvariu si un hamburger.

Later Edit: Nu mi-a venit decat acum ideea, dar nu merita sa o las sa moara orfana, fara sa o dau mai departe. As vrea sa intre si bancile in jocul asta. Sa dea un credit in teste. Iei banii trei luni, platesti rate la ei, comisioane si tot tacamul, for the real-deal experience, vezi cum te simti in postura de debitor, iar dupa cele trei luni restitui banii bancii. Atat.

Advertisements

Actions

Information

4 responses

23 06 2010
zoso

in uk si us exista oameni care testeaza white goods.
la noi n-are cine.

24 06 2010
silverwolf

Competenta e fix problema. Dai o chestie unui om care e in stare sa scrie ceva coerent despre ea, sau dai la gramada…

24 06 2010
Prowler

da’ franghie si sapun nu se baga nimeni sa testeze? sau merg la sigur, ca la votul de asta toamna? 🙂 ori se baga si apoi scapa sapunu’ pe jos…

25 06 2010
silverwolf

Bogdane, wishful thinking

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: