Fair ATM Usage Policy

26 05 2010

Nu, termenul din titlu nu exista. Insa ar trebui. De cate ori te-ai trezit ca sunt doua femei de servici care muncesc zece minute la bagat un card in bancomat, se cauta in buzunare dupa hartia pe care e scris PIN-ul, isi dau seama ca de fapt codul era scris pe spatele cardului, scot cardul din bancomat, noteaza PIN-ul in palma si il baga inapoi? Exact la asta ma gandeam si eu.

Nu ai ce face mai mult de un minut in fata unui bancomat. Ai trecut de un minut, ar trebui sa iti scoata cardul si sa nu te mai lase sa il folosesti jumatate de ora. Daca incerci sa il bagi din nou, sa ti-l retina si sa iti dea mesaj ca il elibereaza a doua zi.

Ar fi utila si o taxare pe timpul petrecut in fata bancomatului. Ca la telefonia mobila pe vremuri. 30 secunde gratis, apoi un cent pe secunda. Sa vezi ce generatie de butonat-viteza o sa crestem!

De asemenea, un senzor optic ar trebui sa ‘vada’ daca sunt mai mult de trei persoane la coada, sa dea comanda automatului si din fanta cu bani sa iasa un jet de cerneala. Poate asa nu o sa mai stea pitzi sa vorbeasca cu pestele la telefon, cu cealalta mana sa se scobeasca in poseta dupa card si voi sa stati ca prostii la coada.


Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s
%d bloggers like this: