Stop Gropilor

12 04 2010

Mi-am dat seama cat de mult am gresit cand am luat in deradere grupul de pe Facebook “Stop gropilor de asfalt in Romania”. M-am gandit mai bine si am realizat cata dreptate au. Pana acum nimeni nu a spus cu adevarat STOP GROPILOR. Asa ca l-am luat pe Nedelcu de aripa si ne-am asigurat ca macar o groapa din Bucuresti a inteles mesajul si nu va pleca nicaieri:


Actions

Information

5 responses

12 04 2010
hobo

very very funny! not.

12 04 2010
silverwolf

total relevant.

12 04 2010
Prowler

ce te faci cu denivelarile/galmele aparute pe carosabil?

ar trebui sa faceti un sequel cu acest subiect.

poate in Bucale (atentie, nu Orale!) nu sunt atatea denivelari ca pe Autostrada Soarelui (btw, acum inteleg de ce ii spune “a Soarelui”, ca_cand te sui cu +130 km/h pe o denivelare iti iei zborul di(n)rect spre Soare!).

recte, ca sa zic asa, se da o autostrada (una din maxim 2 + 1 centura cu ifose de autostrada cate are Maica Ro) pe care avem denivelari/galme. ce face onor firma beneficiara a contractului de intretinere a autostrazii? (da, ei sunt beneficiari, ca iau banii si nu fac nimic) amplaseaza aprox cca niste 10 semne de circulatie de restrictie temporara (pe fond galben) care te avertizeaza sa reduci consecutiv viteza la 100, 80 si 60 km/h. + bonus indicator “sfarsitul tuturor restrictiilor” dupa ce ai trecut peste galma. cei care se dau cu carutza proprie pe A2 cu frecventa mai mare decat cea estivala imi pot sustine depozitia si pot certifica faptul ca galma de la km 87 pe sensul Drajna-Bucuresti a stat semnalizata in acest fel aproximativ 3 (trei) ani. acusica avem pe locul 2 ca vechime o galma plasata strategic pe la km 47 imediat dupa un pod (unde mai stateau pe vreme baietzii cu radaru) – restrictiile incep inainte de pod si daca e vreun echipaj pe pozitie te trezesti cu felicitare prin posta… si mai sunt cateva galme nou aparute si semnalizate similar.

so, i dare you two! vreau sa-l vad pe Nedelcu cu bikla pe autostrada somand o galma! atentie la tiruri, ca cica se dezmorteste economia si incep exporturile, recte o sa fie aglomeratie pe banda 1. nu vorbesc de banda 2, ca n-are ce cauta Nedelcu p-acolo. ala e culoar rezervat pentru Loganuri si Matizuri furioase! 🙂

12 04 2010
silverwolf

Daca facem ceva, facem pe drumul comunal Bucuresti-Pitesti, ca acolo e simplu. Ori ii dai 200 pe banda a doua, ori nu mergi deloc, ca banda 1 e valuri-valuri, faci rodeo.

12 04 2010
Emilian Nedelcu

Multumesc pentru gandurile frumoase. Daca aveti nevoie de un cobai, va rog sa apelati cu incredere.

Testam agresivitatea cocalarilor din Rahova? Mergem acolo noaptea, ne repezim catre primul grup mai inchegat si le spunem ceva de mama sau de morti. Dupa care intindem obrazul, ca in Biblie.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s
%d bloggers like this: