Nu va suparati, imi dati voie sa trec strada?

9 04 2010

Solicitare: Traversarea bulevardului Camil Ressu, de la metrou spre TipTop, vineri, 9 aprilie, intre 18.30-18.31

In atentia: Parlamentului Romaniei, copie catre domnul senator Valeriu Steriu

Stimati domni,

Subsemnatul, domiciliat in Bucuresti, Sector 3, va solicit respectuos sa imi aprobati solicitarea de a trece bulevardul Camil Ressu, de la statia de metrou Dristor1 spre TipTop, astazi, 9 aprilie, intre orele 18.30 si 18.31. Precizez ca deplasarea are loc in incinta sectorului de resedinta, asadar nu este necesara eliberarea unei adeverinte de parasire a sectorului 3 si nici de intrare in vreunul dintre sectoarele vecine. Voi avea asupra mea, in cazul in care stimatele autoritati doresc sa verifice, atat Cartea de Identitate, Certificatul de Nastere, Adeverinta medicala la zi, cat si aceasta cerere printata si stampilata in trei exemplare, insotita de raspunsul dumneavoastra.

Cu respect va multumeste al dumneavoastra contribuabil bun-platnic, cu toate darile la zi.

Nota: Va multumesc pentru faptul ca aveti grija de programul meu si ca ma indrumati catre supermarket-uri in orice zi in afara de duminica. Este in totalitate vina mea ca lucrez de luni pana vineri si nu am nicio scuza pentru momentele in care sambata, in loc sa fiu un bun crestin mergator la supermarket, imi gasesc alte preocupari. Cu scuzele de rigoare, promit ca de acum inainte sa imi fac cumparaturile seara, tarziu, chiar si dupa ora 23.00, numai ca sa ma incadrez in programul pe care il agreeaza distinsul domn Valeriu Steriu, caruia anii de conducere a LaDorna si miile de litri de lapte consumati i-au dat aripi – nebanuite de noi, bietii muritori – inteligentei.

“Vom propune ca marile reţele de magazine să fie închise în zilele de duminică. În alte state s-a recurs la o asemenea măsură pe considerente de legislaţia muncii. La noi se va încuraja astfel comerţul din pieţe cu produse locale”, spune eminenta sa, domnul Steriu. Nu pot decat sa fiu de acord – si imi cer mii de scuze ca imi spun parerea fara a fi intrebat mai intai, ma voi prezenta din proprie initiativa la cel mai apropiat ghiseu CEC si ma voi auto-sanctiona disciplinar cu amenda in valoare de cat vreti dumneavoastra – domnul Steriu stie ca in toate magazinele de la colt si in toate pietele din Bucuresti toate produsele sunt, fara exceptie de provenienta autohtona, direct de pe ogoarele bravilor gospodari romani, fara a permite niciun fel de imixtiune a vreunui tip de bun alimentar produs de infidelii de peste hotare.

Nota bis: Declar pe propria raspundere, acest act avand valoare legala, ca imi voi adapta programul de activitati de socializare extracuriculara in intervalul orar propus de alesii nostri din Parlament, astfel incat in timpul iernii nu voi salaslui intr-un lacas de pierzanie bahica mai tarziu de ora 22.00 iar vara nu ma va prinde in vreun bar dupa ora 23.00. Nu numai ca activitatile de acest fel sunt condamnabile de codul etic, dar promit ca pe timpul verii, incepand cu ora 22.00 voi cere din proprie initiativa nota si ma voi da singur afara cu suturi in fund din orice bar, pentru a permite si celorlalti consumatori sa iasa civilizat din local, evitand astfel busculadele de la iesire ce ar putea aparea la 22.55. De asemenea, in cazurile in care voi indrazni sa lucrez pana la ora 20.00 si va trebui sa ajung in vreun local la ora 21.00 pe perioada iernii, voi intra si ma voi indrepta direct catre bar, cerand nota, ca un bun cetatean al tarii pe care o iubesc, condusa de oamenii pe care ii merit.

Advertisements

Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s
%d bloggers like this: