#Fail. Petitie pe Failbook impotriva gropilor.

9 04 2010

Ah. Avem multe gropi. Hai sa facem o petitie pe Failbook impotriva gropilor. Gropile sunt rele. Cu cat suntem mai multi de acord pe Failbook ca gropile sunt rele, cu atat suntem mai… multi. Eu propun sa umplem gropile cu prostii care fac petitii. De ce? Pentru ca astia care fac petitii – petitia fiind o cerere in sine, logic – plang in gura mare si nici nu stiu macar ce sa ceara.

Hipsterasul emo care a facut ultimul fail de petitie – “Stop gropilor din asfalt in Romania” plange pe vreo doua coli A4 la descriere, iar tot ce a fost in stare sa scoata din el cat de cat coerent este: Propun ca în Codul Rutier acest semn să nu mai poarte denumirea de “Atenţie, Drum cu Denivelări!” ci “Atenţie, Drum cu Gropi!”

Bravo, coa! Si dupa aceea ce? Petitie cu numele “Stop frunzelor cazute pe trotuar”? Si pana la urma, tu, eminenta, ce vrei sa spui cu “Stop gropilor din asfalt in Romania”? Parca te vad. Te duci langa o groapa si urli STOP! DACA MISTI TE IA MAMA DRACULUI! STOP AM ZIS BAAAAA!

Ba da n-ar pune unu mana pe shutdown sa ia un sac de ciment sa repare ce e de reparat. Sa nu vi se scranteasca degetu de mouse.

Advertisements

Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s
%d bloggers like this: