Tribut degeaba

22 02 2010

Tre sa iesim in seara asta. Un club, ne mai dezmortim si noi un pic. Un drink, un pic de dans, o muzica buna. Unde? Dintr-un ricoseu nefericit (se explica mai jos) ajung in Tribute. Sper sa nu fie inca un club de corporatisti ofiliti, imi zic. Dau sa intru si vad o emblema cunoscuta. Ma intreb daca am nimerit din greseala intr-un showroom Aston Martin si incerc sa imi dau seama cat s-a cheltuit pentru ‘inventarea’ logo-ului.

Inauntru, intr-un subsol cu pereti de caramida rosie si ornamente de lemn cafeniu vad pe plasme cum defileaza continuu un text cu “un club cu un design unic”. Imi vin rapid in minte zece cluburi de subsol cu acelasi design de caramida rosie si lemn cafeniu, care au bunul simt sa nu se declare “unice”.

In urechi imi suna o stranie muzica disco a anilor 70-80. Ma uit un pic la fauna locala si totul incepe sa se lege. Da, sunt oarecum obisnuit cu ideea de a vedea un bosorog caruia nu ii mai creste decat portmoneul in grosime, ornat cu o pisi de consumatie. Dar atunci cand in jurul meu vad 3 (in… vorba lui Despot) doamne (cu bold si underline psihologic) de peste 50 de ani, e o abatere grava de la ce ar trebui sa fie un loc in care sa ma simt bine.

In jurul meu lumea traieste muzica la maxim. Unde maximul este un batait anemic din umeri, evident in pozitia sezut pe scaun / canapea. Si brusc, senzatia mea de disconfort cauzata de dicso-ul anilor 70 trece. Si lasa loc unei stari de je ne sais quoi (hai dracu in alta parte – n.red.) generata de aparitia pe scena a trupei de inalt angajament penal-instrumental Jukebox. Al carei solist incepe prin a isi aranja parul cat sa ii intre capul cat mai bine in cavitatea anala a patronului Rebut Tribute. Nu stiu cine e, nu ma intereseaza, dar aparent a facut un lucru minunat intr-un scurt timp cu acest club si merita inalta recunostinta, sarumana tatucule, multumim frumos ca ne platesti existi. I’m outta here.

Long story short, daca sunteti latrai de companie (nu stiu daca sa explic intr-un post separat sau sa dau direct un link catre un exemplar relevant) cu o anumita situatie financiara, asezonata cu o imunitate la penibil si un simt al distractiei extirpat, nu aveti voie sa lipsiti din Tribute.

Advertisements

Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: