Consumul excesiv de politica dauneaza grav angajatilor

9 12 2009

As fi putut face lucrurile haioase, sa incerc o parabola sau un pamflet.

Sa nu spun direct si brutal cum acum o luna de zile Bradu Grobiani, bucatar sef, a strans toti chelnerii de la Fitness Standard in sala de mese si a prezentat triumfator un mesaj de la Dorin Octaviu Frântu, patronul restaurantului. Spunea ca de acum are linie directa cu seful. Ca pentru prima oara Fitness Standard conteaza in peisajul restaurantelor din Bucuresti, si asta doar dupa ce a venit el si a pus condimentele secrete in ciorba. Ca de atunci Ciolanul Fundamental va deveni doar un restaurant de duzina, care deja gafaie sa tina pasul cu revolutia culinara de la Fitness Standard.

Ar fi de bun simt sa infloresc cumva povestea de azi, la o luna dupa, cand in aceeasi sala de mese Grobiani, alaturi de Medeea Closca, sefa de sala, anunta chelnerii sa se duca acasa, ca se inchide pravalia. De ce, cand totul mergea ca pe roate, din victorie in victorie? Pentru ca bucatarul sef a uitat ca pentru o ciorba buna ai nevoie de toate ingredientele si ca daca lipseste zeama nu poti sa o reglezi scuipand in oala. Pentru ca in varful lantului trofic cineva a dat cu mucii politici in fasole.

Imi pare rau de fostii colegi. Sper doar ca toata lumea, de la toate nivelele, sa ajunga exact acolo unde merita. Succes unora in a isi rezolva problemele si succes altora in a ii rezolva pe unii oameni-problema.

Advertisements

Actions

Information

3 responses

10 12 2009
Cat

Genialule! E trist si am ras cu lacrimi!

10 12 2009
puiut prajit

cand simteam ca se incinge exagerat temperatura de frigere pe aici, ne-am racorit cu textul asta. dar oare cat ti-a luat sa scrii asta? genial! medeea says hi:)))

10 12 2009
Când politicul dă cu mucii în fasolea presei « Lăzărescu's

[…] politicul dă cu mucii în fasolea presei 10 12 2009 Un articol nu tocmai savuros scris de […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: