New Balls

3 10 2009

Asa se zice in tenis cand un jucator trebuie sa serveasca, dar mingile sunt prea tocite sau prea moi. New balls pentru domnul Tiriac, ilustru sportiv si mai nou comentator oricand si pe orice teme. “Nu-mi place sa conduc in Romania din cauza riscului si a culturii romanului” titreaza ZF un material in care, de la inaltimea miliardului, Romania se vede, cel putin la firul asfaltului, riscanta si inculta. Ne scuzati, domnule Tiriac, ca indraznim sa calcam pe aceleasi sosele pe care plutesc anvelopele dumneavoastra.

“”Nu conduc din cauza riscului ridicat, dar si din cauza culturii romanului care la inceputul lui noiembrie nu-si schimba cele patru cauciucuri de vara cu unele de iarna. A dat 10.000 de euro pe masina, dar nu mai da 200 de euro si pe anvelope”, spune fostul tenismen. Din cate stiu eu, o mare felie din vanzarile auto de la noi vin prin reteaua distinsului om de afaceri, lucru ce ar trebui sa il faca mai responsabil de ce porumbei scoate. Il iau chiar eu de mustata si il plimb in orice dealership de-al lui sa imi arate si mie cum poate cumpara patru cauciucuri (nu pun si rezerva) cu 200 de euro. Nu, nu de bicicleta. Daca e ca el, le platesc eu. Cu o conditie: sa isi incalte una din masini cu ele si sa mearga printre noi, sa vedem cum dispar riscurile si creste si coeficientul de inteligenta pe sosele odata cu prezenta dansului.

Nu m-as aprinde asa, dar cand eu dau 700 de lei pe o anvelopa, mi se pare un pic aberanta remarca. Si mai e ceva. Malaga, Nisa si Milano au in comun un singur lucru. Noua masini din zece, zgariate si julite la colturi. Deci, pana la urma, de cand e atat de prost in Romania, domnule Tiriac?

Advertisements

Actions

Information

One response

27 10 2009
mirc

7 milioane pe o anvelopa???? Welcome 2 the CLub :(:(:( Ce masina ai?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: