Rupe un cap de piscotar

17 09 2009

De la producatorii campaniilor de succes Zburati pitipoancele din PR si Scoateti curvele din presa, organizatia neguvernamentala Cu 23% mai putin rahat va invita sa participati la miscarea de protest Rupe un cap de piscotar.

Campania vrea sa imbine utilul curatirii imaginii jurnalistilor, luata de prea multi la pachet cu cea a Niculinelor agatatoare pe langa bufetul suedez, cu placutul de a infige pixul de promovare intr-un ochi de fripturist

Reguli de desfasurare a campaniei:

Unde: La fiecare eveniment de presa, langa bar, masa, cadouri sau mancare. Daca spatiul nu o permite, piscotarul poate fi legat de masina si tarat pana intr-un loc ce ofera mai multe posibilitati, cum ar fi marginea spinoasa a unei rape.

Cand: La fel cum si ei o afla, pe agenda zilei de la NewsIn vedeti din timp nu doar cand ci si unde se vor strange parazitii. De preferinta dupa eveniment, cand se dau cadourile si mancarea.

Participanti: Oricine poate transforma o masa, un scaun, o coala, un pix sau un reportofon intr-un obiect contondent. Persoanele cu dizabilitati sunt rugate sa notifice pe cea mai apropiata persoana capabila sa produca durere fizica unui piscotar, pentru a duce treaba la bun sfarsit.

Tintele: Niculina Garici, Francezu, puberul brunet, cu un smoc de coada si 17 kilograme, sora Niculinei cu parul imens si roscat, chelul pitic la sacou in picatele cu un aparat foto care nu functioneaza, grasul pitic cu gusa si suvita grizonata a la Basescu mereu intr-o vesta gri, Nasosul, Slabanogul brunet cu freza de emo si gel natural de sebum si in principiu oricine arata a pensionar, are mai multe pungi decat ar trebui si graviteaza in jurul mancarii.

Cum ii recunosti: Dupa telefoanele pe care si le dau odata intrati in sala de conferinte, fie pentru a isi chema mai multi din haita cand PR-ul este slab reprezentat, fie pentru a pacali pe cineva in incercarea de a parea ocupati.

Punctaj: 100 de puncte pe cap de vita furajera, 110 puncte daca ii lasi si fara prada de peste zi, 200 de puncte si stima eterna pentru capul Niculinei pe tava, cu un mar in gura

Complici: PR-ul care ii lasa sa intre, clientul care nu da afara PR-ul care i-a lasat sa intre, tu pentru ca te uiti cu scarba la ei si nu faci nimic si eu pentru ca scriu asta in loc sa ies la vanatoare.

Finalitate: Mai mult aer, mai multe scaune libere la evenimente, mai putina mizerie, mai putine furturi si mai putini care cred ca astia sunt presa si conchid ca jurnalistii sunt de rahat.

Doamnelor si domnilor, spor la treaba!

Advertisements

Actions

Information

6 responses

18 09 2009
Alex

Ca sa nu mai vorbim de piscotacii care incearca sa-si creeze o oarescare relevanta si legitimitate in fata PR-ului aciuindu-se pe langa vreun jurnalist si bagandu-se in seama, desi spune numai ineptii (Slabanogul inalt si nespalat, cu 2 pungi si care umbla dupa freebies). Mi s-a intamplat mie si suge grav situatia.

18 09 2009
despre pişcotarii de presă » zoso's blog

[…] asta mi-am adus aminte de o întâmplare de la una din conferinţele lui Manafu (apropo, azi începe […]

18 09 2009
urzeala

Prea multa lume e pornita pe Niculina.. Oare ce e in sufletul ei ? ii creste pipota in fiecare zi care trece si inca supravietuieste. Sunt multi ca ea/el..si pute in multe locuri

18 09 2009
Aş rupe şi eu un cap de pişcotar… « Dnecitit

[…] Drept pentru care subscriu la campania lui Silviu. […]

18 09 2009
Mircea Popescu

Sunt multi oameni saraci, carora le e foame. Vor fi tot mai multi, pe masura ce progreseaza criza. La un moment dat, chiar unii dintre voi, dragii mei superiori ce-oti fi voi, antreprenori sau ce.

18 09 2009
Despre piscotari | MATACHE.NET

[…] , Silviu Nicolescu de la Business Standard a realizat o campanie  impotriva  piscotarilor de presa . Il inteleg […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: