PR Stunt

14 09 2009

Ai o Politie imputita, hulita, corupta si, in mare, de rahat. Este practic imposibil sa stergi imaginea asta sau sa aduci un zambet pe fata cand vorbesti despre Politie. Cu exceptia cazului in care, poate, vezi vreun grasan cu chipiu cazut in fund sau impiedicandu-se.

Sambata, pe la pranz, in trafic, in fata magazinului Cocor, Christian Ciocan, purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, impartea zambete si claxoane, intrand in vorba cu oricine intreba sau nu intreba, de la ghidonul unui reverse-trike (cu doua roti in fata si una in spate, nu invers) de politie, pe care nu il mai vazusem altfel decat neclintit in curtea sediului.

Iti venea sa il intrebi unde sunt cameramanii, dar nu era nevoie de ei. Toata lumea, in trafic si pe langa, zambea si discuta amiabil despre el si implicit despre Politie. Asta este imagine aproape gratis, pentru ca nu cred ca a consumat prea mult combustilul in jumatatea de ora in care s-a dat prin centru.

Asta ar trebui sa faca un om de PR cu instincte, mai ales cand vorbesti de un client atat de dificil cum este Politia. Mai repede asta, decat sa pozeze in zane, sa zambeasca frumos sau sa tina bloguri dubioase, care dispar in secunda doi de la zburarea pitipoancei din agentie.

Advertisements

Actions

Information

2 responses

15 09 2009
Laurentiu Matache

Ciocan este unul din cei mai tari purtatori de cuvant ….e apropiat de presa, iti raspunde si noaptea in somn 🙂 Lasa ma pitipoancele de agentie in pace :))) ce sa le faci daca atat le duce capsorul ala care contine doar un arc , iar daca s-ar rupe arcul le-ar cadea urechile :))))

15 09 2009
Christian Ciocan

Multumesc! Christian Ciocan

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: