Fake

19 08 2009

Am vazut reclama Cosmote la Pocket Minutes si am observat inca o idee buna promovata prost. Am impresia ca la Cosmote cineva incearca cu orice pret sa fie cool, cam ca omul din clipul asta, dar de undeva din spatele unui birou din care nu a mai iesit de multa vreme.

Daca ma gandeam ca suna fake reclama cu masina umpluta de graff-uri, cu o matahala inexpresiva si cateva maimute de bara de striptease care fac un mini battle de dans pe loc, noul clip ii pune capac.

Buuun. Deci ce spune hip-hopperul nostru imbracat mega-tredinez, cu o alura de om care nu a ascultat altceva decat minimal in viata lui? Care de altfel seamana extrem de bine, daca nu chiar este, cineva care a cantat niste mizerii pop departe de ceea ce vrea sa para in noua reclama? “Direct din cartier”. Vers de BUG Mafia, pentru toata lumea. Dar stai. Nu e ras in cap, nu are dreads, nu are haine largi, iar cartierul de care vorbeste e ditamai Bulevardul Magheru din cate se observa. Buricul targului. E asta wannabe, sau e asta wannabe? Totul adaugat la rapul absolut neconvingator da un singur verdict: Fake.

Is it me, sau Vodafone chiar a reusit sa fure imaginea young pe care o avea Cosmote, cu niste spoturi mult mai naturale? Pentru ca am senzatia ca la Cosmote cineva tine cu dintii de un concept care nu prea mai convinge. O fi timpul sa schimbam agentia, oare?


Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s
%d bloggers like this: