Aplaudati, tovarasi!

6 08 2009

Din seria civilizatiei cu forta, totalitarismul revine in viteza, de data aceasta pe trenurile de fotbal. Unde, dupa 90 de minute in care iti injuri, scuipi, calci, lovesti si mutilezi adversarul, la final te asezi ca la careu (pionieri, curtea scolii, stiti voi aia care aveati 7 ani in ’89) si… si… si iti aplauzi adversarul, tovarase! Da, ala care te-a injurat de mama. Care ti-a pus cramponul pe tibie si acum nu mai poti sa calci. Pe el trebuie sa il aplauzi, cu respect, ca altfel te cam ustura la buzunar.

“Comitetul Executiv a aprobat astăzi ideea lui Mircea Sandu prin care jucătorii echipelor gazdă sunt obligaţi să-şi aplaude adversarii la sfârşitul meciurilor. Dacă fotbaliştii nu se vor conforma, aceştia riscă amenzi cuprinse între 5.000 şi 50.000 de lei”.- sursa

Baietii mosului, ce facea Steaua la sfarsitul meciurilor facea pentru imagine. Pentru prim-planul ala de la sfarsit de meci care iti punea un zambet pe buze si te amagea ca se poate si la noi. Nu neaparat de bunavoie, probabil ca nici macar din proprie initiativa, dar gestul arata totusi uman. Ce se intampla acum, prin decret de stat de la CC al PCR, aduce maximum a vizita de lucru a tovarasului in teritoriu.

Ia puneti mana si vopsiti tusa aia de la tunel, plantati niste copacei si raportati productie record de goluri la hectar!

Advertisements

Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: