Proasta mai e lumea noastra

27 05 2009

Tot de pe Realitatea:

“În Mexic, unui băieţel în vârstă de cinci ani, prezentat drept primul caz confirmat de gripă porcină, i se va ridica o statuie în regiunea sa natală, Veracruz, la iniţiativa autorităţilor locale. Micuţul Edgar Hernandez, în prezent vindecat, a atras o mulţime de jurnalişti la La Gloria, făcând cunoscut în toată lumea orăşelul său de 3.000 de locuitori, spre mulţumirea guvernatorului de Veracruz Fidel Herrera Beltran.”

Deci statuie, coa. Nici mai mult nici mai putin decat statuie. De ce? Pentru meritul de a fi primul purtator al unui virus ce a omorat cateva sute de oameni. Si, bineinteles, pentru ca a facut autoritatile fericite pentru valul de idioti veniti sa vada primul bolnav de gripa porcina. Reiau, poate nu ati inteles. In lumea asta chiar exista retardati care se duc, de buna voie, intr-un focar de infectie.  Si te mai intrebi cum s-a raspandit toata treaba asta.

Macar de dragul justitiei, propun sa facem cate o statuie primilor bolnavi de ciuma, holera, SIDA si sifilis. Si macar un basorelief cu primul herpes.

Advertisements

Actions

Information

One response

28 05 2009
Madalina

MACAR un basorelief :)) esti fenomenal! :))

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: