Berea merge cu mezelurile, nu?

25 05 2009

Carnatii cu bere sunt un fel de marca inregistrata a gastronomiei germane. Pe asta au mizat si publicitarii care au facut noul spot de la Caroli. Care incepe cu o atmosfera dezolanta, ce aduce a 28 Days Later, film pe care probabil l-au vazut si ei la o bere verde, din a carei reclama s-au inspirat.

Asadar avem o reclama cu un Bucuresti fara trafic, oameni care nu misca, muncitori care zac si alte figuri statice. Pana cand? Pana cand musca primul dintre ei o felie de salam Caroli. Si brusc totul revine la viata.

Unde am mai vazut asta? Intr-o reclama difuzata intens la una din cele doua mari beri verzi, in toate pauzele meciurilor din Champions League. In care spectatorii nu misca, jucatorii nu misca, lumea nu misca, pana cand un lucrator cret de la fabrica de bere nu salveaza o gargarita. Cum se reia procesul la fabrica, cum totul revine la viata.

Doar eu vad un pattern aici? Bai baieti, daca inspiratie nu-i, hai macar sa ne uitam la alte chestii decat publicul larg. Poate asa nu se prinde lumea.

Advertisements

Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s
%d bloggers like this: