Aurul, publicitatea si cacatul zburator

23 04 2009

Day 1. Ieri citeam un articol despre Naumovici si contractul prins cu Rosia Montana Gold Corporation. Stim toti cine sunt partile implicate. Trecand peste stilul excesiv de prietenesc, autoarea a avut si un paragraf de inspiratie:

„N-ar fi insa lipsit de intelepciune ca Naumovici sa inceapa deja sa construiasca un zid de protectie care sa l fereasca de pietrele pe care opozantii proiectului le vor arunca asupra lui, mai ales in cazul unei comunicari reusite”.

Day 2. Azi primesc un comunicat cu prima reactie de la MindBomb, de ceva timp recunoscuti opozanti ai proiectului de la Rosia Montana. Care comunica just, pana la un punct, in care incep sa o arda patetic:

„Suntem mulţi, mult mai mulţi decât vă puteţi imagina, cei care credem că legea trebuie aplicată şi respectată. Care nu putem accepta că banii pot cumpăra orice în ţara asta. Că banii îţi pot aduce la picioare politicienii şi justiţia. Iar atunci când justiţia nu se lasă cumpărată, că o poţi încălca. Că prostituţia poate fi un merit în politică ori în publicitate”

Buuuun. In articolul din Money Express sunt si niste citate ale celor care fie au pierdut contul, fie nu au fost nici macar luati in calcul de RMGC, care mai cu sau mai fara perdea trimit sageti spre Leo si pun placa cu strugurii acri. Adaugam la ciorba asta si ca MindBomb l-a facut pe Naumovici curva, asezonata cu, parerea mea, o caricatura sugestiva dar deloc fericit realizata.

prostitutie-frate

Day 3. Sunt indecis asupra a ce urmeaza maine. Un contraatac al lui Naumovici, sau o noua serie de pumni de la opozanti?

Prognoza meteo in publicitate: Luati-va o umbrela, ca o sa ploua cu cacat din toate partile.

Advertisements

Actions

Information

5 responses

23 04 2009
Greuceanu

Frate, tu ori lucrezi la burnett ori esti indragostit naumovici asta. lasa-ne ca de din astia de is mai destepti decat toti ne-am saturat. Ai ceva de zis zi ceva nou, zi. Nu mai tot repea ce au zis altii ca mai degraba ii faci rau iubitului tau. Umbrela iati-o tu mai bine pentru ploile acide ca de la aia se moare. ce se arunca in publicitate doar miroase urat.

23 04 2009
silverwolf

Sincer n-am nicio treaba cu Naumovici. Daca din ilustrarea ambelor pozitii tu vezi doar partea pro-Naumovici, ai ceva probleme de perceptie, dar asta nu prea e treaba mea. Cat despre ploile acide, generatia asta e ferita, dar daca se dau spagile care trebuie oamenilor care trebuie, s-ar putea sa fie groasa pentru aia de dupa noi.

24 04 2009
alex

Sa fim seriosi, Naumovici e bun, unul dintre cei mai buni as spune. Sper sa mearga pe dezvaluirea adevarului si sa termine odata cu toate scandalurile. Numai cu adevarul despre rosia montana si minele de-acolo o sa poata iesi curat din mocirla asa-zisilor “ecologisti” in care s-a bagat odata cu contractul asta. Eu cred ca chiar o sa faca treaba buna.

25 04 2009
radio erevan

ediţie specială Radio Erevan

Întrebare: De ce câştigă aşa mulţi bani Naumovici din contractul cu RMGC? Răspuns: Pentru că şi-a negociat foarte bine sporul de ruşine.

Întrebare: Cum s-ar fi putut salva Titanicul de la dezastru? Răspuns: Dacă Leonardo di Caprio ar fi fost jucat de Bogdan Naumovici.

Întrebare: Ce nu poate să facă Rambo dintr-un foc, dar poate Naumovici? Răspuns: Să radă patru munţi.

RE Exclusiv: Au început filmările la Die Hard 5, cu Bogdan Naumovici în rolul principal.

Întrebare: De ce ar fi bun Naumovici antrenor la naţionala de fotbal a României? Pentru că ar putea câştiga Campionatul Mondial doar prin comunicare.

Întrebare: Care e cel mai comic actor din Timpuri noi? a) Charlie Chaplin b) Toma Alimoş c) Făt Frumos din Lacrimă d) Bogdan Naumovici.

Întrebare: Ce poate Josefini şi nu poate Naumovici? Răspuns: Să dispară.

27 07 2009
turismrosia

Hai sa ne trezim si sa sustinem turismul la Rosia Montana. Pentru ca merita!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: