Niste chestii

15 03 2009

– Sambata seara, 21:30, Cafepedia din Piata Alba Iulia. Intram. Ca de criza, snt ocupate doar trei mese din vreo…15. Suntem intampinati, politicos, si intrebati unde vrem sa stam. Cu o sugestie. Oriunde, dar nu la canapele. Sunt rezervate. Ne conformam si imi aleg un loc din care sa vad tot. Pe la 23:00 cerem nota si plecam. Locul s-a mai animat intre timp. Canapelele cu pricina, in continuare goale. Care e logica de a iti priva de confort un client prezent, care ti-a intrat pe usa, sub pretextul unui client imaginar, care poate ateriza sau nu? E asa de scumpa tapiseria canapelelor, incat trebuie protejata cu orice chip? Asta asa, doar ca sa nu ies multumit dintr-un loc in care totusi servirea a fost ok.

– A trecut 14 martie. The steak was good. Cooked on the rooftop.

– In toamna anului trecut, septembrie-octombrie, am mers cu o prietena la o lansare de site in Bulgaria. Intamplarea a facut sa nu luam masina mea, ci pe a ei. Un Golf V. Pe care l-a parcat dupa coltul strazii cu hotelul, la 100 de metri, intr-o zona centrala a Sofiei. Si pe care a doua zi nu l-am mai gasit. Bulgaristanezii au avut grija sa isi completeze parcul auto cu ceva ce nu le apartine. Bineinteles ca nimeni nu a vazut nimic. Dupa o zi de stat la politia cefelor late pentru declaratii si un zbor cu o hartie semi-formala despre disparitia masinii, am ajuns inapoi in tara. In zilele noastre, dupa un ping-pong de faxuri in trei, intre ea, politia bulgara si Generali, la care era incheiata polita Casco, cazul a ajuns, fara nicio rezolvare concreta, in audienta la Ministerul de Interne. Cam cati ani mai trebuie sa treaca pana isi va primi banii inapoi, avand in vedere ca polita era valida, full, si cand a fost vorba de plata nu i-a spus nimeni “Hai, ia hartia semnata de noi si platesti prima cand poti tu”?

– Azi aveam o discutie cu cineva despre DSL. Inca unul dintr-o mare de acronime, care vizeaza conexiunile digitale. Ca sa explic mai clar despre ce e vorba, dau un define pe Google si gasesc ceva de-a dreptul simpatic. DSL: Digital Subscriber Line; Dick sucking lips. Conexiune placuta!

Advertisements

Actions

Information

3 responses

16 03 2009
Madalina

the steak was good… what about the bj?

16 03 2009
silverwolf

the steak was good 🙂

16 03 2009
Madalina

aha :))

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: