Cioara borata / Neagra si urata

30 12 2008

Copiii au un frumos talent de a spune lucrurilor pe nume, nealterat de prejudecatile pe care inca nu au avut timp sa le prinda. Cand eram mic, in spatele blocului, la joaca, sau la un fotbal, in curtea scolii, se auzea un refren de fiecare data cand un tigan sau o satra apareu in raza vizuala.

Cioara Borata

Neagra si urata

Boy we were so right. De o saptamana ma trezesc, in fiecare zi, de cateva ori intre 8 si 11, cu o satra de scursuri care urla, zbiara, chiuie, pocnesc din bice, bat din tobe si racnesc colinde. Pomanagii mocofani nu ar pune mana la munca nici sa le-o tai, dar sunt primii la cerseala. Si cand cerseala se impleteste cu haosul si nesimtirea nu are cine sa le-o ia inainte.
Nu sunt un fan al colindelor si chiar cred ca se exagereaza in perioada sarbatorilor. Dar mi se dezvolta un simt al proprietatii cand vad ca niste tigani infecti imi subtilizeaza traditiile. Cand tribul de ciori nu cunoaste decat religia lenei si nu se inchina decat la Sfantul Portofelul Altuia, am o problema in a ii asculta zbierand colinde. Colindele mele. E ca si cum Ossama ar scoate un CD cu Jingle Bells cu care s-ar duce la Sony pentru un contract.
Totusi de sarbatori ar trebui sa fim mai buni. Imi plac mult cainii si detest tiganii. Asa ca in loc sa imi doresc sa fie impuscati, vreau sa fie tratati la fel ca si animalele care imi plac. Sa fie toti tiganii castrati, sa poarte zgarda anti-purici si sa li se capseze un plastic de ureche. Astfel incat sa ai linistea ca, atunci cand o scursura moare, nu mai ramane nimic in loc.

Advertisements

Actions

Information

One response

13 12 2010
anticioara

sa moara, sa ii pis in freza. Cioara borata e cel mai prost animal. Ma mir ca nu ti-au sters blogul pentru atitudinea rasista, pe care de-altfel o sustin. Daca poti pune la tag-uri manele, haus, droguri legale, dacii tunate… poate vad si ei si le faci o bucurie

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: