Un pic de mentenanta, va rog?

2 12 2008

Faceam recent o comparatie intre presa online si print. In care nu eram chiar impartial si inclinam balanta spre online. Intre timp, din clic in clic, observ un aspect destul de imprtant, uitat de antreprenorii din online. Update-ul. Informatia din online trebuie sa fie proaspata, la zi, cred eu. Cateva aspecte ma contrazic.

Dailybusiness s-a remarcat acum ceva timp prin blogurile corporatistilor, care aduceau un plus de continut si o vedere a afacerilor un pic iesita din cutia jurnalistului. Am dat astazi un clic si am vazut o lista de 38 de bloguri. Impresionant. Cam 20 din ele, cu update in noiembrie. Deja nu atat de interesant. Dar cat trafic iti face un Ioan Basea de la croaziere.net, incat sa il tii inca in lista, chit ca ultimul post este din 20 februarie, se numeste “Noi trenduri in croaziere in 2008(1)” fara a mai exista un (2) si daca dai un clic nici nu mai gasesti articolul? E doar de fatada?

Ironia o loveste la ficat si pe doamna Elena Olteanu de la 4Ace, care isi intitula ultima postare, din 11 ianuarie (in curand se face un an), “Multumesc, nu avem nevoie de PR”. Interesant, avand in vedere ca advertorialul despre care se spune ca nici nu a fost advertorial din Business Standard a umplut-o de suficiente vanatai, cat sa o faca sa aiba nevoie de niste spalaturi la imagine.

Pe de alta parte, direct din mijlocul reducerilor de personal, site-ul low-cost BizCity a inventat masina timpului si ma invita, direct de pe prima pagina, dreapta sus, sa ma inscriu la Zilele Biz. Gentle reminder. Suntem in data de 1 decembrie si la mine este cam 23:24. Evenimentul cu pricina a avut loc intre 24 si 28 noiembrie. Facem si noi un edit box -> delete link?

Advertisements

Actions

Information

2 responses

8 02 2009
Ioan Basea

Nu intentionez sa pornim o polemica interminabila dar cu siguranta ati cam incurcat…blogurile.As vrea sa sper ca veti ajunge un fel de “Cronica Circotasilor”…a blog-erilor,dar pina acolo mai aveti la traficul care-l aveti.
Bafta oricum si haipa asa cum zici sictired!

8 02 2009
silverwolf

imi cer scuze, dar ar fi cam greu sa imi incurc blogul personal cu altul. trecand un pic peste faptul ca despre dumneavoastra este vorba in exemplul dat din dailybusiness, in continuare ce am spus este trist dar adevarat. “ultimul post este din 20 februarie, se numeste “Noi trenduri in croaziere in 2008(1)” fara a mai exista un (2) si daca dai un clic nici nu mai gasesti articolul”.
Cat despre ironia traficului, numarul de vizitatori nu e o tinta in sine, dar avand in vedere ca ati intrat aici inseamna ca citeste si cine trebuie.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s
%d bloggers like this: