30% dintre romani nu cunosc limite la e-spart banii

25 11 2008

Aproximativ 30% dintre romani nu isi pot infrana sau tempera pornirile de a sparge banii pe cumparaturi online, potrivit unui sondaj efectuat de mine, pe un esantion exhaustiv si eminamente reprezentativ, de 23 de respondenti.

Studiul a relevat ca 26% dintre netrebnicii care isi pierd vremea pe acest blog ar gasi de bun simt sa nu dea mai mult de 200 de lei dintr-un foc, dar nici nu ar cobori, de rusine, sub 50 de lei.

Le sufla in ceafa cei 22%, care in loc sa creada si sa nu cerceteze, se indoiesc de comertul online si nu prea ar vrea sa se intalneasca cu acesta noaptea, pe o alee intunecoasa.

Ca sa nu fie ultimii, 17% decid sa sparga, din lenea de a merge la chioscul de la colt, cam 200-500 de lei dintr-un foc, adica fix intre sase si 17 baxuri de bere la doza de 0.5, cat pentru o cina de familie.

Si exact ca sa fie ultimii, cei mai chitrosi sunt si cei mai putini, doar 4% alegand sa dea pana in 50 de lei pe e-shopping. Probabil pe trei club-classic si o cola, doar ca Gregory’s nu primeste comenzi online.

Advertisements

Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: