Viitorul aparatelor de ras

17 10 2008

plug.jpg

Plugul

Totul a inceput, la mine cel putin, cu un Bic de plastic cu o lama. A urmat Gillette Twin, de plastic, cu doua lame. Revolutia a fost cu primul Sensor, metalic, cu doua lame. Apoi Sensor Excel, tot cu doua lame. Si credeam ca e the ultimate shit. Daaaar, a mai aparut o lama. Gillette Mach3. Si evolutia a stagnat.
Au urmat usoare exercitii de design, gen Mach3 Turbo, acelasi rahat, doar ca rosu. La un moment dat, Gillette a hotarat sa faca aparatul de ras unisex, care sa impace ambele sexe. Si aici intra in scena modelul M3 Power, care are cap de lama si corp vibrator. Cu un capat se rade el, cu celalalt capat se joaca ea.
Pe o piata monopolizata de Gillette, de relativ putin timp ma joc cu un Wilkinson Sword Quattro Titanium. Da, numele te duce cu gandul la patru lame, doar ca sunt cinci. Mai e una pe spate, pentru precizie. Unii ar glumi ca a cincea e pentru limba, la fel ca spatele periutei de dinti. Si tocmai cand ma acomodasem cu ideea ca ma dau cu un fel de plug mai mic pe fata, si ca de mai mult de 4+1 lame nu o sa fie nevoie niciodata, se trezesc baietii de la Gillette cu Fusion Power. Adica 5+1.
E, intr-un fel, o situatie similara cursei pentru megapixeli la telefoane. De la 0,6 am ajuns la opt. La fel si cu rasul, din rahat brici. De la un brici la sase lame.

Advertisements

Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: