Una scurta din Telecom

4 09 2008

Desi asta e un blog apolitic, unele chestii nu au cum sa scape asa usor. Noul sef ANRCTI, Liviu Nistoran, isi incepe mandatul cu un mare act de caritate. Isi taie 500 de lei din salariu. Ce salariu ziceti? Cumva vreun amarastean de 3000 de lei? Ei as! Hai sa plusam pana pe la 8000 de lei pe luna. Deci omul intra decis in viata, sa supravietuiasca pe timpul mandatului pe un mizilic de 7500 de lei pe luna. Care la valoarea lui sunt, oricum, cel mult bani de bacsis pentru fetitele de prin Pat. Unde nu se afiseaza decat cu de la doua in sus. Si cand zic in sus ma gandesc la macar 1.75. Metri. Pai daca facem o treaba, ca oricum suntem acoperiti cu destule surse de venit din biznisul propriu, hai sa taiem macar un 20% din salariu, sau sa donam banii astia unei fundatii pentru ajutorarea persoanelor care se incapataneaza sa nu fie in conflict de interese intre politichie si afacerile din ograda. Desi vor sari multi sa spuna ca este un salariu prea mic pentru un om cu atatea responsabilitati guvernamentale si doar trei terenuri, sase case, un Audi TT, patru conturi, sase firme si un Audi Q7 primit cadou de la o firma la care este actionar cu 98% ;).
Pariu personal. Pe cat ca Oana Pintelei, mana lui dreapta (uneori) si persoana care, spun gurile (scuzati tenta orala) rautacios intentionate, e buna (in general) la toate in Net Com, Televoice si Digital Pro, firme care, evident bai nesimtitilor, nu sunt ale lui si nici nu au ca domeniu de activitate servicii in domeniul IT si telecom, asadar nedatatoare de conflict de interese, o sa capete in curand o adresa de mail cu @anrcti.ro in coada?
Bai da lunga fraza am facut. Oricum, am incredere ca intelegeti voi cum e cu ciolanul cibernetic.

Advertisements

Actions

Information

One response

4 09 2008
bubu

Ai perfecta dreptate. Nistoran este un om (prea mult zis “om”) care urmareste ciolanul cibernetic! Nu cred sa fi vazut vreodata pe cineva care sa fie mai bisnitar ca el. Practica bisnita in cel mai grosolan mod cu putinta.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: