Locul unde nu se intampla niciodata nimic

21 08 2008

Am o nedumerire. Cam cate luni sunt de cand s-a inchis Pasajul Universitatii? Patru? Cinci? Irelevant. A vazut cineva vreodata vreun picior de muncitor pe acolo care sa faca ceva constructiv? Eu unul am trecut pe acolo probabil deja la toate orele zilei si noptii si nu am vazut nici tipenie de om. Jegul este tot jeg, mizeria e la ea acasa, singura schimbare fiind un miros acut de cacat la intrarea / iesirea dinspre TNB. Acum sunt doua variante. Ori au angajat omul invizibil, dar daca e asa, sa ii rupa contractul, ca nu se vede nimic nici din munca, ori asteapta sa vina toamna si sa se coaca un pasaj nou-nout de la sine, doar prin puterea mintii. Desi singura chestie care infloreste pe acolo e mucegaiul.
Oprescu a zis pe 17 ca pasajul e in stadiul de finisaj (inseamna ca e in acelasi stadiu din prima zi de demolari) si ca va fi gata in doua luni jumatate. Punem pariu ca voi gasi acelasi melanj de aurolaci slinosi si buchinisti dubiosi si in noiembrie?

Advertisements

Actions

Information

3 responses

21 08 2008
spit.it.out

Ah ce dreptate ai. Eu nu prea ies in oras si cand am fost cu licenta na… cobor din metrou la Universitate si cand ajung in pasaj mare duhoare de urina/fecale/aurolaci ma loveste. Ma uit uimita si plec in graba. Sa ma anunti daca l or termina vreodata ca sa stiu daca mai trec pe acolo 😦

21 08 2008
Emilian

Silverwolf, esti de-a dreptul nerecunoscator. In loc sa faci plecaciuni ca pasajul Universitatii este singurul loc unde te mai poti bucura de racoare in aceasta metropola prafuita, tu te plangi ca nu stiu ce si nu stiu cum.

21 08 2008
silverwolf

Daca te plictisesti poti sa citesti si o carte. Te asezi comod pe stratul moale de praf si pui capul pe un aurolac moale. Numai sa nu te asezi pe partea cu muci si bube.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: