Reclame statute

19 08 2008

S-au topit neuronii publicitarilor de la caldura de afara, sau au plecat toti la mare si in tarile calde in cautarea inspiratiei? Ca peste tot pe unde ma duc dau de reclame usor expirate, cu iz salciu de statut.
Numai ieri am dat peste doua exemple.
Banner mare cat blocul langa turnul Bancpost din Vitan, cu noile abonamente Dolce si, inclus, bilete la cel mai tare eveniment musical al anului, BestFest. Sa luam o pauza si sa respiram. Ieri a fost 18 august. BestFest a fost intre 4 si 6 iulie, cu repriza de Aftershock din 12 iulie. Deci bilete la un eveniment care s-a cam terminat acum o luna jumate. Cool. Dureros e ca spotul ruleaza, inca, si la TV si la radio.
Inca una, intr-o toaleta a unui bar. Afis cu reclama la Love Plus. Il stiti probabil, cu text mare Gooooooooala! si dedesupt, scris mic, Sarbatoriti impreuna Campionatul European de Fotbal. Din nou pauza, pe loc repaos si reminder. Ieri era, in continuare, 18 august. Si din cate stiu eu, Campionatul European s-a desfasurat intre 7 si 29 iunie. Adica de mult finito, companeros!
Acum nu stiu cine-i prostul. Publicitarul care nu isi face update la reclama pentru care clientul deja a platit, clientul care a dat toti banii la inceput si s-a trezit ca o sa stea trei luni de zile cu acelasi banner, sau eu care sunt luat la misto in incercarea lor de a indoi spatiul si timpul, poate-poate ma trezesc in trecut?


Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s
%d bloggers like this: