Medalia de aur la prostie cronica

14 08 2008

Pentru cei care nu au inteles clar ce vreau sa spun in titlu, reformulez. CAT DE PROST POTI SA FII?

Valentin Preda, al carui poza (din Jurnalul National) o si atasez, poate il recunoaste cineva pe strada si il ia la palme, a reusit performanta, unica in istoria bunului simt, de a rata startul la Olimpiada, pe motiv ca nu stia la ce ora are proba.

loser.jpg

Da, se poate. Nu avea cum sa treaca Romania neobservata nici la Olimpiada asta. Omu avea alta treaba, era pe masa de masaj si a pierdut notiunea timpului. Nu stim daca masajul a fost cu happy-end, cert e ca omul si-a finalizat sansele din concurs prin neparticipare.

Deci reiau, ca sa fie clar. A mers pana in China. Nu la shopping, nu la masaj, ci la Olimpiada. A ajuns acolo. Pana aici totul e in regula. Undeva insa ceva a mers prost. Baiatul a fost un pic luat de val si a cam uitat de ce era acolo. Ei, si ce mare lucru, nu vi s-a mai intamplat sa aveti un singur lucru de facut si sa il uitati? A, asa e. Nu vi s-a intamplat. Nici mie. Si probabil nici altor purtatori de creier.

Baiatul asta senin si-a petrecut juma de viata balacindu-se cu ratusca in bazin cu un singur scop. Asta pentru care a ajuns pana la capatul lumii. Si acum o da de gard ca antrenorul trebuia sa il sune sa ii aminteasca. De ce papusa, tu nu ai ceas? Nu stii sa iti pui o alarma? Nu esti constient de spatiu si timp?

Uite, distrusule, nu trebuia decat sa dai un clic aici. Asta daca nu te incurci in butoane, gluma proasta ce esti.

Advertisements

Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: