Loganuri si alte avorturi auto

5 05 2008

Am strans la un dus-intors pana la mare suficient material cat pentru o rubrica de sine statatoare despre cum au facut niste tarani (dubioasa reclama la Cavadoro, dar i-am retinut numele, asa ca mission accomplished pentru ei) tranzitia de la 1310-le din spatele blocului la Loganul albastru cu cap cromat de toba, folie neagra, sticker tribal pe luneta si o emblema de Renault in fata si una de Honda TypeR (pe asta l-am si vazut de doua ori in aceeasi zi, gata de un acrosaj mic) in spate, din fata scarii de la casa cu turnulete.
Din categoria daca ea e proasta noi de ce sa nu saltam stacheta, cine putea sa sparga bariera sunetului pe autostrada, pe o ploaie de nu vedeai la zece metri in fata si pana si cel mai rau Subaru rula linistit pe banda intai? Doi tractoristi soferi de Logan faceau zig-zag-uri la mult peste 120 la ora, pe niste valuri de zici ca erai cu barca. Probabil ca Maricica din dreapta isi udase treningul Didibao cand a vazut ca purtatorul de ghiul din pseudomobil aproape ca a scos un Citroen in parapet.

Cum titlul mentioneaza si alte avorturi auto, lansez la apa, ca tot venim de la mare, o intrebare. De ce ******** trebuie ca pe o autostrada aglomerata pana la refuz sa mai mergi si tu, militian inept, cu 80 pe prima banda, cat sa mai chinui un card de treij de masini sa se amestece ca la cartile de joc cu aia mai norocosi de pe banda doi ca sa isi poata vedea de drum? Si nu faci asta cu o masina, ci cu trei? Burtos penibil, pun pariu ca faceai glumite mizere prin statie cu aia din fata, nu? Eh, macar eu am fost ala care a trecut de tine, ti s-a asezat in fata si te-a incetinit pana la 70, ca sa vezi si tu cum e.

Quote of the day: la capatul fiecarei cozi din trafic este un politist. Care mai mereu este si cauza.

Advertisements

Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: