Orvuar, dragilor

21 02 2008

Ce incepe se si termina. Si cum sunt intr-o stare de total paralelism cu a mai scrie chestii pe blog, pun ghetele in cui, tai cablul de la soarecele wireless si amestec butoanele de la tastatura ca sa curm chinurile lu’ sicktired asta, scris de unu care se da silverwolf.
Nu pot sa spun ca nu mi-a placut. Cine stie, poate la un moment dat dupa chestia asta o sa ma plezneasca inspiratia de toti peretii si o sa incep vreun nou proiect. Sau o sa ii fac terapie cu socuri astuia, sa il resuscitez.
Inca nu ma lasa inima sa il sterg, poate pentru ca inca nu m-am uitat sa vad si eu ce am mai scris de-a lungul timpului.
Daca v-a placut, ma bucur. Daca nu v-a placut, tot e in regula, ca e gata.
Ciao!

Advertisements

Actions

Information

5 responses

22 02 2008
admin

Hai ma.
Te citesc cu asa o placere si tu vrei sa pleci?
Cine ma mai face pe mine sa rad de acuma?

22 02 2008
Emilian

Protestez oficial Sicktired a ajunsla esenţa sa, s-a plictisit, dar asta nu înseamnă că şi-a plictisit şi cititorii. C’mon! Trebuie să continui, părerea mea!

22 02 2008
uncharm

Maaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnn! Cum poti sa faci una ca asta… inteleg, hai, te doare degetu sa pui pe blog, da lasa-l aici, poate te izbeste inspiratia, poate o sa evadezi din inchisoare si ai nevoie de un canal secret de comunicare, poate o sa te prabusesti cu un avion pe o insula pustie si gasesti intr-un alt avion prabusit pe aceeasi insula internet…:P c’mon, chestiile definitive nu sunt funny! Spune si tu “ba, mi-e lene sa mai scriu o vreme”, pare mai k;)

23 02 2008
admin

Propun sa facem o petite prin care sa il obligam pe silverwolf sa scrie pe blog :))

28 02 2008
chinezu

coa trageam un ochi prin ultimele aparitii…in afara de faptul ca trebuie sa lasi vrajeala asta cu inchizi teava la blog, am citit mesajul tau de revelio: nu pot decat sa spun ca metalul l-am asortat in Portugalia, dar nu e ceea ce crezi, iar despre toc stii ca poarta mai mult cizme si adidasi:).. oricum anu asta nu cred sa fiu in pas cu moda si sa incep cu asorteuri, asa ca poate o nimeresti la anu :). si inca o precizare: ar trebui sa mai diversifici sondajul cu sexul…. nu de alta, dar unii ar putea avea mai multe de spus… bafta delo delo…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: